Novo Stikalo Vžiga Valj Lock, Auto Trans 2 KLJUČNI Primerni Za 2006-2011 Honda Civic Vžiga Skupščine z Daljinskim upravljalnikom

€46.65

Na seznam želja

Sistem Vžiga

Opis izdelka


Novo Stikalo Vžiga Valj Lock, Auto Trans 2 KLJUČNI Primerni Za 2006-2011 Honda Civic Vžiga Skupščine z Daljinskim upravljalnikom

Vgradnjo :

-Honda Civic od 2006 do 2011 z avtomatskim menjalnikom. -To stikalo vžiga prihaja z 2 glasnost (čip ID48) čip, ki je inicializirana.

Specifikacija:

- 100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti. -Prosim, primerjajte s slikami, ki tukaj pred nakupom zagotoviti vgradnjo.Ta element ima eno majhno zeleno plug in ena velika črna/rjava plug.Če vaše originalna ima 2 majhna zelena vtiči in ena velika črna/rjava vtič, potem se ne prilegajo modelu. -Opremljanja: Za vse Honda modeli iz 2003-2005. Ne dela z ročnim menjalnikom. -Stikalo Za vžig vse Honda od 2006 do 2011 , tipke so čip znotraj njih.Vendar čip, ki ga boste prejeli, se 48, čip tipko, se mora ujemati motor, računalnik, da zaženete avtomobil, tako da boste morali vprašati lokalni locksmith, da to storite.To stikalo vžiga prihaja z 2 tipke.Čip je inicializirana. -Honda državljanske vzgoje, ki so leta 2006 ali novejši so opremljeni s immobilizer sistem. -Če avto ne vžge, ker tega vprašanja ne bo lahka (prikazuje slika tipka), da bo prišel na nadzorno ploščo, ko jo prižge motor.To pomeni, da avto ne vžge zaradi nimajo ustrezno tipko. -Da bi rešili to težavo lahko: So ključ za zaklepanje, ki ste jih naročili, kopirane z lokalnimi locksmith, vendar jih prosite, naj program čip, da ustreza eni v starem tipko.Če nimate starim ključem, a locksmith lahko povežete majhno napravo na OBD2 vrat v vozilu in program avto za delo z tipko, ki je prišel s ključavnico.

Opomba:

-Slika lahko pove več, kot si lahko, kaj boste videli, kaj boste prejeli,prosimo poskrbite, da bo ustrezal vašem računalniku, preden ponudbe je. -Prosimo, preverite slike za več podrobnosti.

Boste Prejeli

1 X Stikalo Vžiga Cilinder Ključavnice 2 Tipke (z 48 čip), kot na Sliki

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Materiala Aluminij
Blagovna Znamka AKASO
Izmenjave Številka Dela 06350-SDA-H31
Proizvajalec Številka Dela 06350-SDA-H31
Drugi Del Število 06350-SDA-H31
Prilagajanje No
R/C Funkcija Z
Poreklo CN(Izvora)
Država/Regija Avto Proizvodnji CN

Podobni izdelki