130*48 cm Glasbeni Mat Baby Klavir Igra Mat Instrument Glasba Igrače Igrače Elektronske Tipkovnico Izobraževalne Igrače za Otroke Božič Darilo

€17.00

Na seznam želja

Igrače & Hobiji

Opis izdelka


130*48 CM Otroška Igra Mat Glasbe Mat Klavir Igrače BOŽIČ Darilo

Obvestilo:

-Glasba odejo je non-slip plast.Vendar bodite previdni, ko delaš naporno vadbo na gladko podlago. -Dojenčki in malčki potrebujejo, da se gledal za starše, da bi se izognili, ki spadajo med igranjem klavirja mat . -Prosimo, uporabite cink-mangan suhe baterije za ta glasbeni mat.Alkalna Baterija morda opekline na krovu.

Opis:

♪ VARNA ZA VAŠEGA OTROKA: To klavirsko glasbo mat je narejen mehko netkane tkanine, okusa in nestrupen. ♪ ENOSTAVEN za PREVOZ: otroci, dance mat, je zložljiv in preprost za izvajanje prihranek prostora.Bolj priročno, kot stojalo tipkovnico klavirja. ♪ Kot NALAŠČ IZOBRAŽEVALNE IGRAČE: Mat klavir izboljšuje fant je roke-noge usklajevanje v zgodnji mladosti. ♪ OSEM EDINSTVEN INSTRUMENTI: Tipkovnico igrati mat z 8 ikono tipke za glasbene instrumente, vključno z Klavir, Violina, Harmonika, Saksofon, Xylophone, Klarinet, Kitaro in Flavto in 9 črne tipke z ustreznimi melodije. ♪ KAKOVOST JAMSTVA: Če imate kakršnakoli vprašanja ali niso zadovoljni z našimi mat klavir za otroke, prosimo, obrnite na nas, potrudili se bomo, da vam najbolj zadovoljiva rešitev.

Značilnosti:

- Material: Plastika + netkane tkanine. - Velikost: 130x48cm (51.18 x 18.89inches) - Zahteva 3x1.5V "AA" baterije(niso vključene).

5 Izbor Načinov

Različne načine(demo, en klik pripis, predvajanje, predvajanje in snemanje), da bi dosegli za dojenčke igrajo potrebe.Mat glasbeni zvok nagrade baby naravne brca in dotika.

8 Instrumentalnih zvokov

8 različnih tonov za vas, da izberejo, da dodate več zabave, ko se vaši otroci igrajo. 8 instrumente:Klavir, Violina, Harmonika, Saksofon, Xylophone, Klarinet, Kitaro, Flavto.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka Villycahger
Spol Unisex
Starostni Razpon > 3 let
Opozorilo hranite stran od ognja
Vrsta Celotno
Debelina 1,5 cm
Element Glasbeni Instrument
Dimenzije 130*48 cm
Velikost 130*48cm
Material Bombaž
Značilnosti Glasbeni
Z Omaro za Igro odejo ali Ne No
Številka Modela 4918
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki