BALLE PVC namizni prt Pravokotne Mize Kritje Nepremočljiva Kuhinja Vzorec Olja Prtom Steklo in Mehko Krpo

€8.35

Na seznam želja

Tabela & Kavč Perilo

Opis izdelka


Izdelan iz mehke in trpežne plastike vinil PVC z vroče stisnjene v zvitek.To jasno PVC tabela pokrov je trpežna, vodotesna, odporna na olje.Primerna za namizni podstavki in tabela vrhovi.Zaščitite vaš namizni ali prt pred praskami, scuffs, madeži, razlitja, medtem ko ohranjajo svojo mizo pospravljeno, čisto in organizirano.Material: PVC z dobro stretchability Debelina: 1 mm Paket vključuje: 1x BALLE PVC Namizni prt Podrobnosti: 1. Ta prt bo skrči po časa, zato PVC prt bo ostalo dodatno 1-2 cm prt, ko rezanje. 2. Stranke, ki potrebujejo velikosti po meri, se prosimo obrnite na službo za spreminjanje cen.

Iz trajne in okolju prijazne PVC vinil material, nepremočljiva, non-zdrsa, toplotno upiral (do 82 stopinj Celzija).

Opombe:

1.Nove mehke steklo je rahlo plastično vonj, vendar ne drugo vonj, to izgine, ko uporabite za nekaj časa, ali lahko operite. 2.Mehko stekla je vroče stisnjene in je rahlo krčenje.Po določenem času, ki ga bo stabilna. 3. Prosim, ne dajo visoko temperaturo stvari na mizi preproge neposredno. 4. Prosim, ne ga postavite na lakiran ali polirani NOVE lesene vrhovi neposredno, ker vlažno slikarstvo lahko držijo pokrov.

Pišite Nam:

Če naš izdelek nima standardnih velikosti, ki ustreza vaši mizi, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko svetuje, ali lahko rezervirate večji za vašo mizo.

Vrnitev & Vračilo

1.Vsi naši izdelki so narejeni z velikimi proizvajalci, strokovno QC Ekipo preskus proizvoda. 2.Če izdelki niso isto kot opis ali zdrobljen v tranzitu, bomo poslati ali vračilo denarja za vas. (Prosimo, pišite nam v roku 7 dni in zajemite fotografijo 3.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih je potrebno plačati za ladijskega stroškov.

Plačilo

Če želite spremeniti ceno naročilu, prosimo, obrnite na nas pred plačilom.Kupci plačanih uvoznih dajatev, po meri, pristojbin in davkov, če sploh.Sprejemamo plačila načine: Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, Spletno Denar in bančni prenos.

Čas dostave

1. 15-25business dni (Japonska, Singapur, Južna Koreja, Malezija) 2. 15-40 delovnih dni (West Euro, Vzhodno Euro, Oceanija, Srednji Vzhod, Severna Amerika) 3. 35-50 delovnih dni (Južna Amerika, Afrika, Južna Afrika) 4. 35-60 delovnih dni (Rusija)

Povratne informacije

1.Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Smo iskreno vabimo vas, da pustite 5 zvezdic povratne informacije za nas. 2.Če niste zadovoljni z izdelki ali storitve, se obrnite na nas, namesto da pusti negativne povratne informacije, ali odpiranje spora.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Druga Imena
Uporaba za
Uporaba Doma
vzorec TISKANE
Blagovna Znamka smilekarawa
Material PVC
Velikost
Barve
Vzorec Tipa NESKONČNO
Tehnika Umetnih, sintetičnih vlaken,
Slog Sodobno
Funkcija Nepremočljiva
Oblika Pravokotnik
Številka Modela BALLE TB110
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki