Vosek Stražar za CIC slušni aparat digitalni ITE ušesno maslo, Filtrov Preprečuje ušesno maslo, Cerumen s Slušnimi Pripomočki

€4.13

Na seznam želja

Osebna Zdravje Nega

Opis izdelka


Vosek Stražar za CIC slušni aparat digitalni ITE ušesno maslo, Filtrov Preprečuje ušesno maslo, Cerumen s Slušnimi Pripomočki

OPOMBE:Ta Vosek Stražar primerna le za naše CIC slušni aparat

1)sprejemamo Alipay,Zahodne Unije,TT bančno nakazilo.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor Alipay DEPOZITNI.

2)Smo ladjo, da www.fijet.si je naslov SAMO.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v www.fijet.si se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

Dostava:

1)da poda svoj paket hiter in natančen,vljudno prosimo, da nas je zapustil svojo telefonsko številko, če ste plačali,cenijo!

2)Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko cena dostava ali chargs.Te stroške kupca odgovornost.

Garancija:

1)Predmet garancija:Mi zagotavlja omejeno kakovost garancija 12 mesecev za izdelke, ki se prodajajo dating.

2)Če vaše predmete, ki so v okvari(ne zaradi napačne uporabe ali napačno delovanje).prosimo, pišite nam v roku 7 dni je treba opisovanje napak v podrobnosti(če je priročno in je potrebno,prosimo, pošljite nam fotografije ali video posnetke, za napake ali pomanjkljivega predmetov).Bomo imeli naši inženirji za analizo napak, in nato pove, katere ukrepe je treba sprejeti za rešitev tega problema,če napak bi bilo mogoče rešiti na kupca strani s kalibracijo ali del sprememb,bomo poslali kalibracijo navodila ali delov za kupce.če ne,kupci potrebujejo za objavo nazaj svojo napako predmete, da nam prek svojih lokalni pošti letalom na lastne stroške,bomo popravilo ali zamenjavo predmetov in nato po popravljeni ali zamenjani elementi do kupcev po pošti letalom na naše stroške.

Povratne informacije:

1)zagotavljamo 100% kupcev satistaction.Mi bo dal hiter odziv, da vam sporočil in E-pošte(Običajno 24 ur od ponedeljka do petka Kitajska čas).Če ne prejmete naš odgovor,vljudno prosim poslati vaše sporočilo ali e-pošto.bomo odgovor, da boste čim prej.

2)Če ste zadovoljni z nakupom in našimi celotno storitev ,vaš komentar je zelo pomembno v naših poslovnih

uspeh.Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Oceno 5.

3)Če niste zadovoljni z nakupom naših storitev na kakršen koli način.prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave,razumemo skrbi in frustracije, boste morda so,in bodo poskušali naš bes če želite odpraviti težave.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Postavka Vrsta Nego Ušes
Velikost CIC
Material ABS
Številka Modela vosek stražar

Podobni izdelki