USB Bluetooth 5.0 Avdio Glasbeni Sprejemnik Oddajnik za TV Zvočnikov za Avto PC 3.5 mm Jack Stereo AUX Brezžični vmesnik z LCD Zaslonom

€5.76

Na seznam želja

Opis izdelka


USB Bluetooth 5.0 Avdio Glasbeni Sprejemnik Oddajnik za TV Zvočnikov za Avto PC 3.5 mm Jack Stereo AUX Brezžični vmesnik z LCD Zaslonom

Opis:

1.NOVA ZASNOVA: prvi Bluetooth sprejemnik z LCD zaslonom je prišel.Lahko imaš vse informacije, brezžično pretakanje stanje iz preprost pogled na zaslon.Prikazuje stanje povezave Bluetooth.

2.BLUETOOTH 5. 0 SPREJEMNIK: Nameščen z Bluetooth 5. 0 čip, Nsendato nov brezžični glasbeni sprejemnik ima neprimerljivo učinkovitost z 2-krat hitreje, hitrost prenosa, močnejše povezave stabilnost in širše signala v območju 10 m od starejših različic.

3.BLUETOOTH ZDRUŽLJIVIM: To Nsendato avdio vmesnik Bluetooth podporo 3.5 mm aux audio, in tudi združljiv z vsemi pametnimi telefoni, bluetooth audio (zvok bluetooth naprave (Bluetooth slušalke, Bluetooth zvočniki in še veliko več).

4.ODDAJNIK SPREJEMNIK NAČIN: 2 in1 design, z uporabo Nsendato brezžični adapter, lahko pošiljate in sprejemate vse avdio prosto in enostavno.Oddajnik omogoča vaš TV, AV Sprejemnik, Radio in drugi dom avdio vir naprave za pretakanje glasbe za vaš Bluetooth slušalke ali zvočniki; Sprejemnik omogoča, da ne-napravami Bluetooth, kot so vaš dom, stereo ali AV Sprejemnik in brezžično pretakanje glasbe iz vaš mobilni telefon/PC.

5.Čist ZVOK: A2DP podporo telefonski pozivi, dobi visoko kakovost zvoka zvok, vam ponuja 30 metrov območje delovanja z dobro predstavo, ki jo daje dobre izkušnje pri sprejemu telefon ali gledanje pozno ponoči kaže.Da bi dobili jasno zvoka, vam priporočamo, da NE uporabljate 3.5 mm Bluetooth oddajnik-sprejemnik med polnjenjem.

6.BREZŽIČNE FUNKCIJE: Želite gledati nogomet/baseball / Boks / Golf / NBA igra pozno v noč, brez zbujam kdo gor?To je velik izbrali za vas.Bluetooth oddajnik funkcija za brezžično pretokov zvoka Bluetooth zvočniki ali slušalke iz vašega TV ali več predstavnostnimi napravami, kot so prenosni CD predvajalniki, ki nimajo vgrajenega Bluetooth.

Značilnosti:

2 v 1 Bluetooth Oddajnik & Sprejemnik, kot Bluetooth Audio (zvok Bluetooth Oddajnik, To je posebej zasnovan za Zvočne Naprave (kot so MP3, MP4, TV in RAČUNALNIK, itd.) brez funkcije Bluetooth.Lahko povežete Nsendato Bluetooth Oddajnik za zvok naprave brez funkcije Bluetooth prek vključeno 3.5 mm Audio Vtič, spreminjanje teh zvočnih naprav, ki so v Bluetooth avdio naprave, in zaradi česar je delo z Bluetooth Slušalko in Zvočnik; kot Nsendato Bluetooth Audio Sprejemnik, To je posebej za Avto Stereo sistemi in Dom Avdio Sistem.To lahko spremenite tradicionalnih Avtomobilski Stereo sistemi in Dom Avdio Sistem v Bluetooth tisti, in enostaven za par z Bluetooth Pametni Telefoni, prenosni računalnik, tablični računalnik, itd.S tem izdelkom, lahko zelo uživajte v glasbi iz vaše telefon, prenosni računalnik, tablični računalnik, brez težav kablov.

Specifikacija:

Bluetooth profil: V5.0 EDR,A2DP,HSP,AVRCP

Bluetooth: V5.0

Prenos na Daljavo: 10m / 33ft

Polnjenje: Mikro USB 5V/0.5 A

Avdio Vmesnik: 3.5 mm

Glavni Element Velikost:62*25*13.3 mm

Paket vključuje:

1 X Bluetooth Oddajnik&Sprejemnik

1 X 3.5 MM Audio Kabel (Opomba: Če ne boste izbrali z RCA predmet, Nato pa RCA kabel ne bo vključena.)

1 X Uporabniški Priročnik

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


High Definition Support NOBEN
Vmesnik USB
Polnjenje Micro USB 5V/0.5 A
Vsebina Avdio
Funkcija NOBEN
Blagovna Znamka Nsendato
WIFI Standard NOBEN
Paket No
Brezžična Vrsta Bluetooth
Številka Modela Bluetooth 5.0 Oddajnik Sprejemnik adapter
Prenos na daljavo 10m / 33ft
Sound Track Dvojno
Podpora AAC No
Podpora Apt-x No
Podpora Za Pomnilniško Kartico No

Podobni izdelki