Globalna Različica Oneplus 8T 8 T KB2001 5G Pametni 120Hz Tekočine AMOLED Zaslon Snapdragon 865 65W Osnove Polnjenje Mobilnega Telefona

€461.64

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Globalna Različica Oneplus 8T 8 T KB2001 5G Pametni 120Hz Tekočine AMOLED Zaslon Snapdragon 865 65W Osnove Polnjenje Mobilnega Telefona

OS:

Kisik OS, ki temelji na Android 11

CPU:

Snapdragon 865, Jedro Octa, X55 5G Chipset

Zaslon:

6.55" Tekočine AMOLED Zaslon, 120Hz Osveževanja, Corning Gorilla Glass

RAM + ROM

8GB + 128GB, 12GB + 256GB, LPDDR4X

Sprednja Kamera:

16MP(IMX471) , EIS, f/2.45

Kamera Zadaj:

48MP(IMX586) + 16MP + 5MP + 2MP, Quad Kamere, Dvojno LED Bliskavico

Baterija:

4500mAh, Preskok, Polnjenje 65 Polnjenje (10V/6.5 A)

Značilnosti:

Svetovni Rom , zaprti škatli z Globalno ROM za podporo Multi-jezikih / Google Storitev / OTA posodobitev.NFC , Odklepanje z Obrazom , Na Zaslonu Prstnih odtisov , Bluetooth 5.1

Dodajajo Podrobnosti Standard OnePlus 8T*1 + Warp Polnjenje 65 Napajalni Adapter*1 + Tip-C Kabel*1 Dodaj SandstoneC Črna Standard + OnePlus Peščenjak Primeru Črne barve *1 Dodaj SandstoneC Cyan Standard + OnePlus Peščenjak Primeru Cyan barvo *1 Dodaj EU 65W Zaviti Standard + OnePlus EU Warp Polnjenje 65W Adapter*1 prilijemo Belo Brsti Ž Standard + OnePlus Brsti Z Slušalke Bele barve

OnePlus 8T

120Hz Tekočine AMOLED | Warp Polnjenje 65 | Qualcomm Snapdragon 865 z 5G | 48MP Quad Fotoaparat

Vsak okvir je dovolj dobro, da Je okvir za OnePlus 8T je 6.55" Tekočine AMOLED display3 prinaša odličnosti v vsaki sliki.Prenrediti vaš zaslonu izkušnje s 120 Hz Tekočine Zaslonu za nemoteno drsenje.In s super-nizek zakasnitev odziva, poteg je prepričanje.

Barve, ki se prikaže, in se nikoli ne ustavi tisto, Kar naredi naše zaslon svetovnega razreda?Izjemno barvno natančnost, ki naredi vsak film pop, vsak igra zasije, in vsako fotografijo, pridejo do življenja.In z subtilna nakloni od HDR 10+, slike so bolj zanimive in privlačne.

Enostavno oči Z 1,100 nits in 8,192 ravni samodejno brightness4, vsak okvir izgleda bolj naravno z izboljšano jasnost za prijeten ogled.Vaš socialnih medijev, fotografije in priljubljenih spletnih strani še nikoli ni bil videti bolje.Ne vzemite našo besedo za to, A+ ocena od DisplayMate, HDR 10+ in SGS certificiranje Svoj okvir-stopnja ne spusti, vendar vaš čeljust bo Naslednjo stopnjo igre na srečo prispe na OnePlus 8T.Izkušnje namiznih iger na srečo delovanja na mobilni telefon.Zaslužiti vaš igralnih rob s svilnato gladko optika z vsako tapnite in povlecite.

Toliko hitrosti, da je dejansko neverjetno ogromen 4,500 mAh5 baterija pooblastila mobilno življenje, vse-dan.Ampak hitro zadevah preveč.Zato Osnove Polnjenje 65 je naša najhitrejša kdaj polnjenje rešitev.Uživajte dan je moč v 15 minutah.

En polnilec, veliko naprav se Prepreči nered in zapletanje kablov.Osnove Polnjenje 65 pooblastila več kot le OnePlus 8T.V 65W6 polnilnika se lahko tudi turbo polnjenje združljivih telefonov, tabličnih računalnikih in celo laptops7.

Powered by zmaj Nastavitev novo merilo uspešnosti, vodilni Qualcomm® Snapdragon™ 865 prinaša neverjetno hitro hitrost do moči skozi vsako nalogo.Optimizirana za delovanje, fotografije in igre na srečo, naredite več to, kar imate radi v krajšem času.Prihodnost je 5G.Dobrodošli v prihodnosti.Predstavljajte si, prenosom enega HD film v samo 6 seconds8. To je 100-krat hitreje kot 4G.V resnici, ne vse hitreje: pretakanje videoposnetkov, ki so prenesli vašo Spotify knjižnice in igre na srečo.Boste varčevanje skoraj cel dan vsak mesec.

Čakajoči klic je stvar preteklosti

Dostop do podatkov, ki zadevah vam še hitreje: prikaz fotografij, poslušanje glasbe, gledanje filmov, in vse ostalo.Tapnite in pojdi z UFS 3.1 – to je 3x faster9 kot UFS 3.0, medtem ko se več moči-učinkovit.

Kul znotraj in zunaj namenskega, večplastnega gaming grade hladilni sistem ohranja notranji kul, tudi če dejanje, postane vroče – to je vse, od iger na srečo, gledal 4K filmov, v živo pretakanje.

Zvok, tako da je dobro, da se premika Potopite v ocean zgovorni 3D zvočne s polno Dolby Atmos podporo.Bodite izkušnje kino kamorkoli greste s močan dual stereo zvočniki.

Gaming pravkar dobil resno Zasnovan za moč, zabava, veliko polnjenje vaš mobilnih iger s povsem novo Igralno Orodje, featuring Mis-touch Preprečevanje in izboljšana obvestilo nadzor.Dobili vašo igro z Fnatic Način, Zaslon Diktafon, Plavajoče Okno (za socialne media10), in več za čelada iger na srečo.Izdelana do Popolnosti Natančno izdelane, slim obrisi ustvari popoln okvir prinaša OnePlus 8T do življenja.Prekrasno, ki izhajajo zaslonu ustvari popolnoma brezhibno krajine povezovanje rob omamljanje rob.Vizualni paša za oči, vodilnimi design personifies Nikoli ne Naseli duh OnePlus.

Še več razlogov za nasmeh Iz krajev, za obraze, zajemanje vaš najljubši trenutki za vedno z napredno visoke ločljivosti 48 MP kamero.To je kot nalašč za priložnostne snaps ljudi in živali v zaprtih prostorih in zunaj.Pojdi široko ali priti blizu za strokovno-razred fotografije in ustrelil izjemno gladko video posnetke.

Nightscape način Tudi začetniki lahko zajame dramatično šibki svetlobi posnetkov.Nightscape načinu inteligentno zajame neverjetne prizore z izboljšano jasnost, manj hrupa, in bolj natančno barvno reprodukcijo.Ko sonce zaide, bomo light up vaš svet.

Luči, kamere, OnePlus 8T Ustrelil in urejanje razburljivo 4K video pri 60 fps, kot profesionalec.Dobili pretkani z kul video bokeh učinki dati prizorov osvežujoč, edinstven videz.Ali film, svilnato gladko filmske fotografije z izjemno Stabilno funkcijo.Z OnePlus 8T, da ste direktor.

Bivanje spredaj in center Nikoli ne zamudite sliko, popoln selfie znova.Pomaga Elektronsko Stabilizacijo Slike (EIS), 16 MP kamera spredaj dinamično zmanjša tresenje fotoaparata za jasnejše, čistejši video.Kamorkoli greste, vi in vaši prijatelji so vedno z zvezdami predstave.

OxygenOS 11 - Tako, tako gladko Naš priznani OxygenOS je neverjetno, in to samo dobil boljše.Eden prvih operacijskih sistemov za izvajanje Android 11, OxygenOS 11 je krepko osveži fan-najljubši dali neprimerljivo hitrost.Co-ustvarjen z naše neverjetno skupnosti, to pomeni, da je pametno, da pametni izkušnje.V OnePlus 8T je tekočine in intuitivna, vsak čas, vsak čas, z naslovom značilnosti narejen za vas.Uvajanje Vedno na Zaslonu Vas prosil za to, in to je here.By popularen, informacijami v realnem času se pojavi, ko je vaš OnePlus pametni telefon je zaspal.Enostavno prilagoditi, izbrati vaš najljubši od standardnih ure za pametne novih modelov, vključno z Bitmoji, Vpogled in Platno.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Zaslon materiala AMOLED
Blagovna Znamka Oneplus
brezžično polnjenje No
Pixel Kamera Na Sprednji Strani 16MP
Postavka Stanje Nova
Delovanje Sistema Android
Zaslon Na Dotik Da,
Vrsta Baterije Ne Snemljiv
ROM 128G
Certificiranje NOBEN
Čas Pripravljenosti Drugo
Pred Kamero Količina 1
Qualcomm Model Snapdragon 865
Ločljivost Zaslona 2400x1080
Design BAR
Oneplus Številka Modela OnePlus 8T
RAM 8G
Biometrija Tehnologije Prepoznavanje Prstnih Odtisov
Baterija Kapaciteta(mAh) 4500
Kamera Zadaj Količina 4
Hitro Polnjenje USB-PD
CPU Model qualcomm
Vrsta Zaslona Cel Zaslon
Kamera Zadaj Pixel 48MP
Optični Zoom No
Mobilna 5G
Polnjenja Drugo
Polnjenje Vmesnik Tip TIP-C
Velikost Zaslona 6.44
NFC Da,
Poreklo CN(Izvora)
Kartica SIM Količina 2 SIM Kartice
Jezik Arabski
3,5 mm izhod za Slušalke Pristanišče No

Podobni izdelki