FANCET Ženske Poletje, Sonce Klobuk Široko Roba Chapeu Za Dekle Praia Chapeau Femme Loputo Kritje Kapa Bombaž UPF50+ UV Brado Kabel Moda 1005

€14.26

Na seznam želja

Oblačila Dodatki

Opis izdelka


brezplačno velikost : z nastavljivo string na hrbtni strani.primerna za 55-58 cm 21.6"-22.8" 6 7/8 - 7 1/4. spf 50+ : ta nedelja klobuk je minilo upf 50+ test, bi blok 97.5% ali več sonca, uv žarkov. 4.7" robna : široka in dovolj dolgo, da odtenek, čelo, oči in lica od sonca, uv žarkov.svetloba & prezračevane : kul in udobno za poletje.brado kabel ostane ostati varen na glavo v veter Sezona: Spomladi in poleti Priložnosti: kot Nalašč za ribolov, veslanje, pohodništvo, kolesarjenje ali plažo počitnice.Pranje navodila: priporočamo ročno pranje s hladno vodo in blagim milom,nato pa ne pozabite, da linija suhe.Premium kakovost: Odlična kakovost v podrobnosti,boste videli dobro šivanje z ne izgubijo niti.Siggi® : Siggi, 10 let mladi blagovne znamke v klobuki' področju, je bila zelo priljubljena za svojo edinstveno zasnovo in premium kakovosti v svetovni trg.Kot uradni partner SWAROVSKI,Cik-cak,itd, ki smo jih ustvarili različne klasične modele, ki so zelo priporočljivo v Severno Ameriko in Evropo trgu.Zdaj smo načrt za izvajanje naše klasične klobuki www.fijet.si trgu,in upam, da ti fantje bi radi njih.

Plačilo:

1. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor, DEPOZITNI

2. če želite, da bi veliko miru, prosimo, obrnite na nas, preden končate plačilo, kot smo lahko dam več za popust.

3. Nasvet: www.fijet.si treba 12-24 ur, da preverite, ali vaše plačilo, prosimo, bodite potrpežljivi.

4. Včasih, če se odločite za plačilo preko bančnega nakazila, banka pa treba 3-5 woring dni za potrditev.(na primer, nekateri Brazilija "Boleto").

Če vaše plačilo potrjen, bomo poslali in1 - 3 dni.

5. Če imate kakršne koli težave, o plačilu, prosimo, pošljite e-pošto na nas ali www.fijet.si prositi za pomoč.Hvala, ker ste.

Dostava:

1. Dostava po celem svetu (Razen nekaterih državah in AP0/FP0)

2. Večina držav, ki so Brezplačno dostavo iz Kitajske preko ePacket ali POS Malezija .Ko smo ladje artiklov, smo vam z številko za sledenje.

Na splošno stranke iz Evrope, Severne Amerike, Rusije , Avstralije in Azije, lahko prejmete izdelke v 7-25 dni.Stranke iz Južne Amerike , kot so Argentina

in Brazilijo, lahko prejmete izdelke v 20-60 dni.Če nekaj nesreč se je zgodilo, to lahko traja več kot 60 dni, prosimo, počakajte potrpežljivo, vendar je to redko.

3. Naročila se obdelujejo v obljubljeno času, ko je plačilo za preverjanje.

4. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se Mora Ujemati vaš naslov za dostavo.

5. Ser v led Tr a nsit Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

Naš cilj je strankino zadovoljstvo!

7. Ruski kupci, prosimo, morajo vsebovati ime in priimek in popolni naslov.

Belorusija in U k raine kupci, prosimo, navedite polno ime bo bolje za po meri potrditev.

8. Nismo odgovorni za kakršno koli DDV, carine in davki, in uvoznih dajatev, ki se pojavljajo v Kupce državi.Teh davkov in dajatev, ki se razlikujejo glede na pravila različnih držav in

morajo biti plačani izključno s strani kupca .Naša cena je brez vseh davkov in dajatev.

9. če potrebujete tem, da je nujno, prosimo, izberite DHL, Fedex, UPS ali drugih Izrecnih kot način dostave.Prosimo, kontaktirajte nas za najboljšo ceno.Hvala, ker ste.

Vrnitev & Vračilo:

1. Vsi naši elementi so preverjene in pakirani v dobrem stanju, preden dostava.Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, od SIGGI, ga lahko vrnete elemente

v roku 7 dni od dostavljeno datum.

Zahtevo: Preden storite ničesar, se obrnite na nas prvič.Predmeti, ki jih prejmete nepoškodovano, sellable in v originalni paket z etiketo.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

2. Prosimo, predložite dokazilo, video ali fotografije, če se proizvodi so problemom kakovosti po prejemu pošiljke v roku 7 dni, lahko nudimo popolno ali delno nadomestilo po potrditvi težave.

Vendar prosimo, da podpira plačati za tovorni pošiljanje nazaj, bomo nosi ponovno pošiljanje tovora.

3. Prosimo, da se vrnete v roku 7 dni po prijavi prejema.Mi bo vračilo v 3-7working dni po tem, ko smo dobili vrnjen paket.

Povratne informacije:

1.Vljudno prosim pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo posnetki zaslona tako 5 zvezd in

mi vam bo dala popust pri naslednjem naročilu.Najlepša Hvala.

2. Če si delite naš izdelek povezavo, ki ste jih kupili na vaše SNS (Facebook, VK, itao in tako naprej), vam bomo popust za vaš naslednji naročila.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite spora o www.fijet.si.

4. Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, skrbi, da ste morda, in bodo poskušali naše najboljše, da prepričajo.

Q: Kaj je resnično slike?

A: 100% Pravi strel, bodite drugačni luči in prikaz dejavnikov, obstaja določena barva razlika, da bi lahko kupili glejte slike.

Q: Ko jaz ne razumem, kaj naj storim?

A: Nekaj paketov, ki bo z zamudo, se najprej obrnite na nas za razširitev zaščite časa.

V: želim, hitra dostava, bi lahko prosim dajte mi popusta?

A: Prosimo, povejte nam, ki express želite, prvi

Q:Če kupite več kot 3 računalnike v enem vrstnem redu, lahko dobim popust?

A: lahko so nekatere popust, če kupite več kot 2pcs, in boste lahko dobili popust za kupon v naši trgovini.

Q:Če želim kupiti na debelo, kaj naj storim?

A: lahko stik z mano ,in mi povej, koliko hočeš za nakup, vam bomo popust.

Q: kupim dva, ampak si mi eno, želim rešitev.

A: Če je naša krivda, bomo odgovorni za to.Znova pošljite eno ali vračilo eno odvisno od vas.

Q: Če jaz ne prepriča, kaj naj storim?

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vzorec Tipa Trdna
Ime Oddelka Za odrasle
Številka Modela CT1005
Velikost 56~58cm
Spol ŽENSKE
Sezona pomlad, poletje
Material Bombaž
Funkcija Loputo Kritje
Tkanine 100% Bombaž
Blagovna Znamka FANCET
barve črna, bež, kaki
Slog Priložnostne
Postavka Vrsta Sonce Klobuki

Podobni izdelki