Z ZAGON MOTORJA 30 mm, iz nerjavnega jekla Reset Kratkotrajno 1NO1NC pritisni gumb preklopi 12V rdeča obroč illum.

€8.63

Na seznam želja

Opis izdelka


OBVESTILO!!!

1) Za Nemčijo stranke , če ladje, ki jih FedEx ali TNT , pls vljudno proivde vaše EORI številko.Sicer pa smo lahko le ladje, ki jih DHL ali Singapur post.

2) Za ruske kupce , pls navedite vaše ime in priimek (vsaj 3 besedami) , vključno s prvo ime, srednje ime in priimek, sicer ruski Post ne bo javnost parcela in se vrniti na Kitajsko !Ruske ne more iti z DHL, TNT, Fedex in UPS.Pls vljudno izbrati drug način dostave.EMS bo 20-40 dni.

3) Za Brazilski stranke , če ladje, ki jih FedEx, DHL, TNT, UPS, prosim, povejte mi, vaše davčne številke ( CPF ali CNPJ ).Brez njega, bo carina vrnitev blaga na Kitajsko

4) Za stranke iz Južne Amerike (na primer Argentina, Peru, Kolumbija ,itd), če imate davčno številko, se bo zmanjšala veliko težav s po meri .

-Anti-Vandal IK09/ Zaprti IP65

Kratkotrajno ( Resettable ): Pomeni, da ko pritisnete stikalo in nato premaknite prst, pogon bo nazaj v prvotni položaj.

Zapahnitev (samovarovalna ): Pomeni, da ko pritisnete stikalo, ko bo spremenila državo in bivanje v tem potisnilo navzdol položaj in ne bo prišel nazaj v prvotni položaj, če pritisnete ponovno.

30 mm

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


plošča izrezanka 30 mm
Značilnosti Nepremočljiva
Trenutno 5A
Funkcija Kratkotrajno 1no1nc
Garancija 3 Mesecev
Številka Modela QN30-A2
Postavka Vrsta Stikala
Preklop Vrsta Pritisni Gumb Stikalo
Blagovna Znamka VEARGREE
Pogon Možnosti ravno glavo
Terminal 8 pin priključek
Material Nerjaveče Jeklo
Certificiranje ROHS
Je Pametno Napravo No

Podobni izdelki