Plus velikost Vestidos mama de la novia novo šifon seksi V vratu črto šampanjec mati nevesta obleke Dolžina Tal

€37.99

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


Treba prilagajati barva: Prosimo, bodite zaključek, pustite sporočilo, da mi na strani, da, barve, številke, ki jih potrebujete, hvala vam!

1. Na velikost in barvo, vljudno prosimo, da nam posredujete svoje točno velikost in barva po naročilu, tako da bomo, bi vaše naročilo pravočasno.Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT in LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barve obleko wil biti točno enako, kot so fotografije, ki jih vidite.

2. Na Shippment, vljudno prosimo, navedite vaše ime in priimek, naslov za podrobne in pravilno telefonsko številko, tako da boste lahko prejeli vaše naročilo varno in hitro.Tovorni promet je različna za različne izraža.Tovorni spremembe dneva v dan, zato vas prosimo, da nas kontaktirate, za vsak primer, hvala.

3. Na napačne izdelke, bi mi vrnete denar, če je to naša napaka, da smo naredili napačne barve, napačna velikost ali druge napake.Pleae vljudno opozorite nas, če obstaja kakršen koli vprašanje, ko ste prejeli vaše naročilo.Mi bi jih reši, za vas v 72 urah.

4. O vračila izdelkov, se najprej obrnite na nas pred pošiljanjem elemente nazaj.Smo dont\ \ 't sprejeti vračajo brez obrnite na nas.Poleg tega smo sprejmite, ki se vračajo standardni velikosti obleke v odlično in povsem novo stanje.(Brez dima, vonja, brez ličila madežev, ni alternations).Obleko(es) morajo biti poslani nazaj v roku 3 dni od prejema datum.

5. Na borzah, naročniki plačajo vse stroške pomorskega prometa.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Silhueta A-LINIJE
Številka Modela MM-7
Blagovna Znamka La estrella de mar
Slike Dejanske No
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta mati nevesta obleke
Modni Element backless
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Dekoracijo Lok
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Zgrajena v Modrc Da,
Rokav Slog Brez rokavov
Vrsta Tkanine Šifon

Podobni izdelki