NAGRADA Nekaj Watch Nove Ženske Elegantne Ure Kronograf koledar iz Nerjavečega jekla, Trak Japonski Kvarčni Gibanje, Nepremočljiva

€14.03

Na seznam želja

Ure

Opis izdelka


Ohišje Material Legirano Primeru, Velikost 36 mm Trak, Material iz nerjavečega jekla, Trak Širine 18 mm, Trak Dolžina 220 mm Watch Teža 79 g Watch Debeline 12 mm vodoodporna 3 ATM Baterije 2 Leti Stekla Tipa Ukrivljen Hardlex Prikaz Modela Analogni Posebno Funkcijo, Datum, Kronograf 24-Urna Glavna Značilnost: - veliko število zalogi, podporo debelo in Dropshipping, hitro dostavo. - 100% Nov z oznako in visoka kakovost - 3ATM/30 M vodoodporna(lahko jo uporabite, ko dežuje in izpiralne roke,ne delujejo gledati, ko pod vodo,ne podpirajo vroče vode); - Top blagovne Znamke Luksuzni Visoko Kakovost Načrta za Izbiranje, Koledar Datum Zaslon Funkcija; - Kakovost Zlitine Primeru;

Dostava

1. Predmeti bodo poslane v roku 48 ur po tem, ko je plačilo potrjeno

2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temelji na vaš naslov, prosimo, prepričajte se, da je pravilna.

3. Zaradi vremenskih razmer, carinjenje zamude, včasih traja več za dostavo.Prosimo, počakajte potrpežljivo, ko niste prejeli vaše predmete.Če ne prejmete ga v roku 60 dni, se obrnite na nas za sledenje podatkov.

Politika Vračanja

1. Če je kaj narobe, nas kontaktirajte na prvi čas, preko online sistema ali e-pošto v roku 3 dni po prihodu s slikami, da se kaže problem jasno.

2. Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo proizvodov in potrebo, da se vrnete ali izmenjavo, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prihodu, in si bo odgovoren za ladijski promet pristojbina.

Povratne informacije

Vaše mnenje je za nas zelo pomembno.Prosimo vas, da kot Velik pregled, če ste zadovoljni z našim izdelkom.Smo dosledno delajo na izboljšali kakovost naših izdelkov in storitev.

Stik Z Nami

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate, mi bi radi, da vam pomaga!Prosimo, dovolite zamude odziv med ne-poslovne uro, hvala vam!

Padec Ladijskega Prometa:

1. Nudimo padec ladijskega prometa za najmanj enega kosa

2. Predmeti bodo poslane v roku 48 ur

3. Mi ne bo vključen račun

4. Debelo naročilo popust.Nudimo debelo posebna cena za velika naročila, prosimo, obrnite na službo za storitve, za več informacij.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: kateri način plačila ali se strinjate?

A: sprejemamo: Monybooker, T/T, Escorw, WEBMONEY,kreditno kartico, Western Union

Q: Lahko sem sledenje moje parcele?

A: Da, lahko.Mi ladje, da vsak s številko za sledenje na to, lahko preverite pod stanje naročila.

V: ali Je paket za mojo uro?

O: preverite, opis strani za vaš element, smo navedli, kaj bodo vključeni v paket.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Funkcija Vodoodporna
Ohišje Material ZLITINE
Vodoodpornost Globina 3Bar
Slog Modni & Priložnostne
Škatle & Primerih Materiala Papir
Poreklo CN(Izvora)
Gibanje KREMEN
Band Material Tip Nerjaveče Jeklo
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Hardlex
Primer Oblike KROG
Izbiranje Premer 36 mm
Blagovna Znamka nagrada
Zaponko Tip Kavelj Sponke
Ohišje Debeline 12 mm
Dolžina Pasu 22 cm
Številka Modela RD82009L
Priporoča Širina 18 mm

Podobni izdelki