PULUZ 4.7/6.2/10.2 palčni Selfie Obroč Svetlobe+Namizno Stojalo Zatemniti LED Vlogging Fotografija Video Svetloba&Hladno Čevelj Nastavek za Glavo Žogo

€13.21

Na seznam želja

Kamera & Foto Oprema

Opis izdelka


PULUZ Namizno Stojalo + 4.7 palčni 12 cm /6.2 palčni 16 cm/10.2-inch 26 cm USB 3 Načini Zatemniti LED Obroč Vlogging Selfie Fotografija Video Luči s Hladno Čevelj Nastavek za Glavo Žogo

Značilnosti

1. LED obroč svetlobe lahko namestite na držalo in ga kjerkoli, lahko se tudi odstrani iz stojijo v vsakem trenutku, nastavek za glavo žogo lahko 360-stopinjski vrtečih se lahko prosto prilagodite pod katerim koli kotom.

2. Obroč svetlobe je narejen iz 40pcs varčna LED biseri, je odvajanje toplote je odličen, stalno trenutni pogon in visoko barvne reprodukcije, mehčanje svetlobe in izboljša ton kože v fotografiranje portretov.

4. 3 barve razsvetljave način nastavljiva svetlost za izbiro,lahko prilagodite barvo in svetlost zelo enostavno, odlično svetlost mogoče doseči, ne da bi namestili dodatno barvnimi filtri.Tri barve, mehko naravno svetlobo osvetli svojo lepoto v različnih priložnostih.

5. Vrata USB lahko uporabljate z več napravami, kot so povezovanje gostiteljski računalnik, prenosni računalnik, mobilni moč in polnilnik USB.Boste lahko uživali LED obroč svetlobe kadarkoli brezplačno.

6. Lahka in prenosna zasnova: Priročen za uporabo in izvajanje, ko boste potujejo ali delajo na prostem itd.

7. Široka uporaba: To je široko uporablja na prostem foto svetlobe, polnjenje svetlobe v zaprtih prostorih, portret, mode, oglaševanja, fotografiranje, snemanje video posnetkov itd.

8. Ko LED obroč lučka sveti, pritisnite in držite gumb za VKLOP/IZKLOP, dokler če kazalnik utripa.V tem času, vnesite zakasnitev izklopa, zamude eno minuto.

Obroč LED Specifikacije

1. Število kroglic: 2x20pcs / 2x36pcs /2x60pcs

2. Lučka noge model: 2835

3. Lučka svetlost: 24-26lm

4. Bela svetloba, temperatura barve: 6500K

5. Toplo bela barva temperature: 3200K

6. Moč: 0.3-6,5 W/ 0.36-7W/0.39-8W

7. Napetost: 5V

8. Označuje: Ra>90

9. Zatemnitev, obseg: 1%-100%

10. Shell material: ABS, Akril svetlobe pokrov

11. Dimenzije: zunanji premer 120 mm.notranji premer 86mm / zunanji premer 160 mm.notranji premer 110mm/zunanji premer 260mm.notranji premer 210mm

12. Napajanje: vrata USB napajanje

13. Dolžina kabla: 2 m

Stojalo

1. Prenosljivost in stabilnost te kompaktno stojalo so odlične.

2. To je mogoče shraniti v svoj žep.Idealen za uporabo v potovanjem ali na prostem snemanju.

3. V celoti izdelan iz plastike z mehko gumo noge, da ne bo zdrs na gladkih površinah.

4. 1/4 palca je standard nit.Primeren za fotoaparat, gimbal stabilizator, monopod, video luči itd.

5. Povezati gimbal stabilizatorja slike ali video svetlobo, idealno za časovni zamik, fotografije ali nizko-kota fotografiranja.

1. Mi ladja v www.fijet.si' naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v www.fijet.si račun se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali. 2. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, brezplačno pošiljanje, je lahko samo sledi na Kitajskem, vendar ne podrobno sledenje podatkov v vaši državi.Če želite registrirane način dostave, prosimo, izberite China Post Air Mail ali www.fijet.si Standardne Dostave, ki stane okoli 2 evra. 3. Običajno bo ladja, da jih v roku 3 delovnih dni po plačilu je potrdil www.fijet.si. 4. Če niste prejeli vaše naročilo v času dostave ali če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.Bomo odgovori, da vam v enem delovnem dnevu. 5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Ti stroški niso vključeni v izdelek, ceno in stroške pomorskega prometa.

12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

1. Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna in vse kupce.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo. 2. Vedno smo ponudba visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah in zagotovijo dobre storitve za vas. 3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in pustite, da ste srečni, nakupovalne izkušnje tukaj.Hvala!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Blagovna Znamka PULUZ
Primerna 3200-5600K LED Osvetlitev, Telefon Adapter Ličila Za Živo Video
Fit Za Foto Studio YouTube Video Snemanje
Barvna Temperatura Bi-color 3200K-5600K

Podobni izdelki