WUTA 842 Akril predlogo Usnje predlogo Nastavite Plovila, Vzorec, Model za DIY Tassel Obesek Ročno izdelane Torbe Dekorativni Dodatki

€6.85

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Model Št.WT842

Kaj je vključeno v paket : en niz vzorec (brez primeru, usnja ali orodja, vključno)

Značilnosti: Akril predlogo za izdelavo Tassel Obesek.(predlogo samo) Jasno akril vzorec pomaga rezanje in prihranite čas tehnični podatki: Material: Akril/PMMA Tip: Jasno, Debelina : 2 mm Uporaba:usnje handcraft OPOMBA: denarnice in orodja, ki se je pojavil na sliki so samo za vašo referenco, niso vključene v tem vrstnem redu.

Paket vključuje :3 kos akril predlogo kos,, kot je ta sliki

O WUTA Akril Predlogo: -----1. Moramo sprejeti akril kot material, iz naše predloge.Jasno akril predloge so razvili, da bi usnje mojstra prednost, ker lahko natančno poiščite in si oglejte usnje površino za optimalno postavitev.To tudi omogoča, da se izognete napak pred rezanjem izogibanje odpadkov. -----2.Laser cut predloge funkcija šiv luknjo lokacije za natančno poravnavo, seveda lahko vbod s svojo razmika. -----3.Vrhunsko weatherability, daljši izpostavljenosti vlagi, ali celo popolno potopitvijo v vodo, ni bistveno vpliva na mehanske ali optične lastnosti tega materiala. -----4.Naše jasne predloge garniture so narejene iz trpežne, pleksi steklo.Veliko več razbila odporen in vzdržljiv , vendar je še vedno lahko razdelimo s hudo upogibanje ali zlorabo -----5.Preprosti nasveti so na predloge, ki vam pove, katere del je, in debeline usnja potrebujete -----6.Debelina akril predlogo je približno 2 mm,ki jih lahko uporabite kot vladarji,neposredno določanje položaja, samo izrežemo delov, barvanje, spenjanje in šiv, tako priročno. -----7.Predloge so razdeljene v različne kos s številkami.Na primer, če predlogo set je sestavljen iz 4 delov, številke bodo 1/4, 2/4, 3/4 , 4/4. Na ta način boste videli, kateri del manjka ali ne. -----8.Akril gradivo,predloge, se morajo uporabljati za dolgo časa! -----9. Dobrodošli, da preverite za več predloge(denarnice,vrečke,zaboje,itd.) v naši wuta www.fijet.si trgovini.OPOMBA: Ne, navodila ali video za predloge.

Debelina akril predlogo je približno 2 mm,ki jih lahko uporabite kot vladarji, neposredno določanje položaja in rezanje,tako priročno.

Končni izdelek(primer ,ne vključujejo v paketu)

OPOMBA: dolgo denarnice in tassel obesek pojavil na sliki, so le za vašo referenco, niso vključene v tem vrstnem redu.

Delovni proces

Opomba: končnega izdelka in orodja, ki se je pojavil na sliki so samo za vašo referenco, niso vključene v tem vrstnem redu.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka wuta
Poreklo CN(Izvora)
Material Akril / PMMA
Številka Modela WT842

Podobni izdelki