Pet Nego Psa Krtačo in Deshedding Orodje za Pse in Mačke 2-v-1 Psa Krtačo odstranite Psa Lase PB005

€6.63

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


NAJBOLJŠIH PET LJUBKOVAL KRTAČO - Ta 2 v 1 Psa Krtačo deluje tako, kot deshedding in dematting orodje.Globe Deshedder doseže globoko pod svojega ljubljenčka nadlak, nežno odstranite razsuta podlanke krzno, medtem ko Grobe Glavnik detangles lase in glavniki iz preproge in vozlov.ODLIČNO DELUJE NA PSE IN MAČKE Z VSE VELIKOSTI IN TIPE LAS!EDINSTVEN UKRIVLJENO REZILO DESIGN - 3-Palčni Trajne iz Nerjavečega Jekla Rezilo z curvedly design, iz tega sledi, obris vašega ljubljenčka in učinkovito kopljem globlje krzno, kot tudi spodbujajo kožo krvni obtok.Prihaja z Varno Rezilo Pokrov, ki ščiti rezila življenjska doba po uporabi.ZNEBITI PREPROGE NE BOLI NJO - Naše Deshedding in Dematting Glavnik je zasnovan z OSTRIMI, vendar VARNO ROBOVI, ki se zajeda skozi najtežje matted lase brez praske svojega ljubljenčka kožo!Ali ste vedeli, da živalski prhljaj je vodilni vzrok alergije v zaprtih prostorih?HRANITE ALERGIJE NA ZALIV z redno ščetkanje svoje kosmate companion boste zmanjšali verjetnost in vpliv alergijske reakcije v vašem domu.UDOBNO & ERGONOMSKI ROČAJ, ki NE drsi - Naše Glavnik je še posebej namerno s udobje, oprijem in anti-slip ročaj, ki preprečuje roko in zapestje sev, ne glede na to, kako dolgo si umila vaš jjeza!PREMIŠLJEN DARILO ZA VSE LASTNIKE HIŠNIH - Enostaven za uporabo in ne povzroča a drobec nelagodje, ta sluga krtačo bo dal širok nasmeh na obraz srečen hišne lastnika!To bo razbremenili svojega psa ali mačko iz ukinitev, obrezovanje, nego čas je, da samo 10 minut.Ponudba je v vseh primerih, da shranite svoj čas, denar in trud in kažejo izklop vašega odličen okus!

NEVERJETNO - "Odstrani tudi do 90% Prelivanje Loose Fur V roku Nekaj Minut Uporabo Te Domače živali Deshedding Krtačo."

• Ali ste boj izgublja bitko z mehko dlako iz prašijo?

• Ali ste bolan od debel sloj mačka dlake na vsa vaša oblačila?

No, to je konec obdobja!

Ponujamo vam high-end pes in mačka deshedding orodje, da bi svojega hišnega ljubljenčka, nego bolj učinkoviti iz udobja vašega doma!

KORISTI 1# - Sluga je Dokazano, da je zdrav za pse & mačke.

• Nič več skrbi o obstojnih pentlje in svoboden pet mrtvih lase, ki lebdi v zraku!zabavaj se!Hranite alergije na zaliv z redno ščetkanje!

• Poveča vezavo - Živali ženina drug drugega, izboljšanje socialnih vezi, ko boste ženina vaš pes ali mačka, vez med vami in vaš jjeza povečuje, kot tudi.

KORISTI 2# - navezovanje stikov z Uporabo Naše Orodje, ki Vam Bo prihranilo Denar!

• Z zmanjšanjem zneska izgubijo lase, boste imeli manj škode za vaše pohištvo, oblačila, preproge, itd.; prav tako prihrani vaš denar na vaš obisk na vaše piu in hišne groomer.

KORISTI 3# - Vas in Vaše Hišne Bo Super Udobno!

• Prihaja z curvedly rezilo in fino polirani krogu pin glavnik, je bil zasnovan tako, da bo čim bolj udobno na vaš jjeza plašč.

Varnostna Navodila:

• Za najboljše rezultate, priporočamo, deshedding vašega ljubljenčka, takoj po pranju in sušenju.Uporabljajte samo na popolnoma suho plašč.

• Pred uporabo deshedding orodje, izvedite popoln fizični pregled vašega ljubljenčka.Prav tako ne priporočamo več-ščetkanje enem področju.

• Ne uporabljajte krtačo na mačke in psi, ki ne shed krzno.Kot Pudelj, Shih Tzu, Schnauzer, Burmanski, Sijamski, Sibirski itd.

• Ko ščetkanje, bodite previdni, da ščetko nežno, brez uporabe preveč pritiska.

• Hranite izven dosega otrok.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela PB005
Vrsta Psi
Material Plastični

Podobni izdelki