2020 Novo Quinceanera Obleke Svetlo Modra Proti-vrat Off Ramenski Dolžina Tal Žogo Obleke Formalno Stranko Slovesnosti Dolgo Diplomi Oblek

€69.69

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


Velikost Grafikona

Prikaz Izdelka

Opomba

Toplo opomnika 1: ko izberete to obleko, prosim, primerjajte velikost s spodaj velikost skrbno.Prav tako lahko prosite lokalnega meri primerni za vas, če vaše telo velikost spremembe včasih.

Toplo opomnik 2: Če si želite drugo velikost/ druge barve, se prosimo obrnite na službo za pomoč, da lahko preverite.Po meri narejeni, prosimo, razširiti ladjo iz časa.

Toplo opomnik 3: lahko podaljša ladjo iz časa in se tudi lahko obrnete na storitve za stranke, da vam pomaga, da se podaljša čas dostave.

Želijo Našo ponudbo in storitve lahko pomaga vam in želim vas in nas imajo dobro sodelovanje.

Dobrodošli na debelo in spusti-dostava.Če imate trgovina/shop v vaši državi, Morda vam lahko pomaga, da boste bolj in dal predlog o hot prodaja elementov.Komunikacijo iz srca. :)

Pošiljko

***Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

(a) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

(b) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred naročanja/nakupa.

(c) Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko vas poberem predmet up – ne mešaj jih za dodatne stroške dostave.

O Nas

Čeprav mi www.fijet.si trgovine, ne dolgo časa,smo poročne obleke in posebne priložnosti obleke itd design in proizvodno podjetje že več kot 10 let,večino del naše poslovne prakse je izdelava poročne oblek za ZDA, združenem KRALJESTVU, Nemčiji in drugih Evropi področjih.Vsi naši izdelki so narejeni iz vrhunskih materialov(saten, šifon, organza, tila, taffeta, georgette, svila, poliester, itd),in z zelo dobre izdelave.Prosimo, da samo zaupajte nam boste 100% zadovoljni z našimi izdelki in storitve.

Politika Vračanja

Smo enostavno vrnite/exchange proces!Lahko se vrne v to postavko za polno nadomestilo (brez stroškov prevoza).

E. Izdelek mora biti unworn in samo poskušal na fit in velikosti.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Rokav Slog Off Ramo
Izrez Proti-Vrat
Zgrajena v Modrc Da,
Silhueta Žogo Obleke
Material Akril
Številka Modela 194
Modni Element Candy Barve
barve Svetlo Modra
Dekoracijo Appliques
Blagovna Znamka SPREHOD OB VAS,
Slike Dejanske Da,
Vrsta Tkanine Til
Priložnosti Quinceanera
Nazaj zadrgo
Postavka Vrsta Quinceanera Obleke
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Dolžina Obleke Tla-Dolžina

Podobni izdelki