Nedrsečo Mat TPE Joga Mat Skok Vrv Preskakovanje Tla Vadbe Za Šport Blazine Tiho Joga Pad Teksturirane Debela 8 mm Visoko Gostoto

€5.46

Na seznam želja

Joga

Opis izdelka


Bullet Točk:

1、Izklop in Non-slip: posebej joga mat je učinke mikrofon, non-slip in šok absorpcije.Zelo primerna za uporabo v zaprtih prostorih vrvi preskoči in različne joga gibanja.

2、Preprečevanje Poškodb: visoko kakovostni joga mat je dvostranski nedrsečo površino, z odlično non-slip prednosti, da se prepreči poškodbe.

3、Tiho in blažilnikom: Če želite, da preskočite vrv vadbo doma, lahko uporabljate ta izdelek, tiho in šok, ki absorbira, učinkovito izognili moteče vaši sosedje dol.

4、Visoko gostoto in Elastična: Integrirana plesni TPE, debel, šok absorpcije, visoko gostoto elastičen material, dihanje in vlago,-dokazilo, blazine, se lahko enostavno očistijo z milom in vodo.

5、Mehka in Koži prijazna: Ob istem času, se lahko uporablja kot joga mat, elastična, ne propada, lahek in enostaven za nego, dance mat, okoljsko zaščito in brez vonja TPE material, mehak in prijazen do kože, varen in zanesljiv.

Specifikacija:

Ime: Preskakovanje Vrv Mat

Velikost: o 140*60*0.6 cm/50.11*23.62*0.24 v

Debelina: približno 6 mm/0.24 v

Material: TPE

Primeren šport: preskakovanje vrv, jogo, fitnes

Seznam Vsebine:

1*Joga Mat

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Drugo
Številka Modela A1
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki