LED Trak Svetlobe, 5M 10 M 15M 20M Zvok Senzor 12V 5050 RGB 2835 Glasbe Sinhronizacijo Svetlobe LED RGB Trak Trak

€6.81

Na seznam želja

LED Osvetlitev

Opis izdelka


LED Trak Svetlobe, 5M 10 M 15M 20M Zvok Senzor 12V 5050 RGB 2835 Glasbe Sinhronizacijo Svetlobe LED RGB Trak Trak

Opis

* NOWYEY LED Trak Svetlobe celoten sklop vključene RGB krmilnik, LED trakovi, oskrbo z električno energijo. * Super svetla 2835/5050 SMD vrh LED z visoko intenzivnostjo in zanesljivosti, * LED trakovi iz z zvokom senzor, krmilnik, naredi luč sinhronizacijo z glasbo, zvoke, to je kot nalašč, kot ambilight. * Upogljiv LED trak za krivljenje okoli ovinkov & trajno kakovost * samolepilni tapeon prestavo za enostavno pritrditev, enostaven za namestitev * LED RGB trak cuttable vsake 3 Led diode(5050) in 9 Led(2835) skupaj rezanje znamke, glede na vaše zahteve, * Dolga življenjska doba: 50.000 ali več ur v povprečju * Ultra-bright pa deluje na nizki temperaturi & nizko porabo energije * vodotesne LED trak se lahko uporabi zunaj kot vrt, dvorišče, ali znotraj, kot je kopalnica, kuhinja. * LED trak svetlobe lahko uporabite kot ozadja, dekorativne luči.

Quastions & Odgovori

1. Q: Ko bo ladja naročilo?A: bom poslal naročila v roku 24 ur ( o 48hours na vikend), ko potrjeno plačilo. 2. Q: nisem prejel moje naročilo za zelo dolgo časa, kaj naj storim?A: Prosim, poskusite poklicati ali pojdite vprašati vaši lokalni pošti, kjer se je s svojo številko za sledenje, včasih boste morali pobrati. 3. Q: sem dobil paket, vendar to ni tisto, kar sem naročil znotraj, kaj naj storim.A: Prosimo, da paket vrečko in me kontaktirajte na prvi, bom odgovor v roku 24 ur(o 48hours na vikend). 4. Q: sem dobil naročilo, vendar je poškodovan, kaj naj storim?A: Če zunanji pakiranje je očitno poškodovan, prosimo, da posnamete fotografijo, takoj in zavrne prijavo, potem kontaktirajte me v času.

O Shippment

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori. 6. Nekateri f državah s storitvijo brez VRNITVE.

Vračilo/Vrnitev/Pon.

Mi smo z veseljem sprejeli vrnitev/vračilo/zamenjavo v roku 7 dni po tem, ko je izdelek prejeli v skladu z naslednjimi pogoji.Ali drugje, vrnili/vračilo/zamenjava ne bi bila izdana. 1.Ne boste zadovoljni z izdelkom. 2.Izdelek, ki ste jo prejeli, je poškodovan. 3.Ste prejeli napačen izdelek. 4.Izdelek ni prispejo po obljubljeni čas. 5.Izdelek ni isto, kot je opisano.Prosimo, upoštevajte, pošiljanja bodo stroški skupaj domneva, z obeh strani.Ampak, če je izdelek poškodovan ali ne deluje pravilno, ne bomo prenašali vse pošiljke stroškov.Obrnite se na nas, preden odpremo out vrniti.

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomembno, da bolje s vaš naslednji nalogi.Če ste zadovoljni z našimi storitvami in izdelki.Pls nam pozitivne povratne informacije (5stars).Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Najlepša hvala in želim vam srečno nakupovanje ! :)

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Nepremočljiva Da,
Led Število/M 54
Poraba energije (W/m) 3.84 W/m
Daljinsko 20Key
Številka Modela RGB Trak
Postavka Vrsta Trak
Certificiranje ROHS
Specifikacije (svetlobe kroglice / m) 60
LED Čip Znamka Epistar
Je Pametno Napravo No
Življenska Doba (ur). 50,000
Priložnosti Dnevna Soba
Poreklo CN(Izvora)
Metoda Nadzora IR Daljinski upravljalnik
Blagovna Znamka NOWYEY
Proizvodnja Električne Energije Stikalo
Funkcija 8 Barv / 4 Načini / Sinhronizacijo z Glasbo, Zvoke
Trak tip SMD
LED Čip Model SMD5050
Vir Napajanja DC
Napetost 12V
Color Temp(K) 3000-6000

Podobni izdelki