Xiaomi giiker super kocka i3

€23.87

Na seznam želja

Igrače & Hobiji

Opis izdelka


Specifikacije:

Vrsta izdelka rubikova Kocka

Čas delovanja na eno polnjenje 30 H

Podprte Android / iOS

Bluetooth 4.0

Vmesniki microUSB

Čas polnjenja 1 ura

Teža izdelka 104 g

Rubika Xiaomi giiker super kocka i3-"pametno" rubikova Kocka z Bluetooth funkcijo.Vse obraze igrača enostavno vrtenje, in zapleteni magneti in vzmeti zagotavlja zanesljive določitve obrestnih mer v določen položaj.Kocka se sinhronizirajo s pametnim telefonom prek Bluetootha.Android in iOS pametni app vključuje hitro izgradnjo kocke program usposabljanja, več mini-igre, kot tudi online mode z drugimi igralci.Baterija zagotavlja kocko z močjo 30 ur aktivnega igranja.Komplet vključuje priročno tok v obliki slušalke za polnjenje igrača prek kabla USB.

Trajno komplementa

Za močne posnetka obrazi igrača, kompleksna magnetov in Vzmeti, ki se uporablja.Hkrati deli kocke enostavno vrtenje in ne povzroči nelagodje med igro.

App za pomoč in učenje

Kocka se sinhronizirajo z vašim pametnim telefonom prek Bluetootha.App skladbe vsakem koraku kocke ter vse kombinacije.Tudi app vključuje učni program, ki vam bo pomagal zbrati kocko, ki je v samo 30 korakov.

Več igralnega načina

Poleg tega app vključuje 3 mini igre.Prav tako boste lahko, da igrajo na spletu z drugimi igralci in se dogovorite z medsebojno tekmovanje za izgradnjo kocke na čas.

Baterija 2000 mAh

Igrača je opremljen z 2000 mAh baterija.Eno polnjenje zadostuje za 30 ur aktivne uporabe in do 3 mesece, v stanju pripravljenosti.

Adapter za slušalke

Kocke prihaja skupaj z nastavkom v obliki slušalke.Za polnjenje vstavite slušalke na igrača in preko mini USB priključek za povezavo z omrežjem ali pa neposredno na vaš pametni telefon.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka Xiaomi
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki