1-Luknjo 50m Set 16 mm 20 mm Prostor Kapljično Namakanje Cev Pasu Mikro Namakalni Sistem Sadje Tees Toplogrednih Kapljično Namakanje Cevi Trak

€7.16

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


1-Luknjo 50m Set 16 mm 20 mm Prostor Kapljično Namakanje Cev Pasu Mikro Namakalni Sistem Sadje Tees Toplogrednih Kapljično Namakanje Cevi Trak

+++Specifikacije+++

Cev dolžina:20M/30 M/50 M

Cev Premer: 16 MM Debelina:0,2 mm Emmiter prostora :20 cm Pretok:3L/H Kapljično trak z continous ravno dripper Področje uporabe:

Dogovor za toplogrednih plinov, industrijskih rastlin, zelenjadnic, sadnih dreves, industrijske drevesa in tako naprej

Kratek Uvod:

1)High-Fidenlity plesni poslabša, zaradi česar odklon veliko majhnih

2) Obstaja veliko filtriranje luknje na vhodu, tako da je močno antistops

3) dolgo burno teče kanal na ravni povprečnih prepuščanje vode dobro

4) En čas ekstrudiranjem in varjenje, št šiv, št surovo robovi, zmanjšati možnost nastanka razpok, kot težka tlak

5) različni premeri in debeline stene so primerne za različne kmetijskih zemljišč.To ima določene odškodnine, več širjenje dolžino.Pretok tate in razdalja med drippers so nastavljivi

6)Vrtanje lukenj za pralni tvorita vodo režejo vrata, da se prepreči koren dlake ali žuželke, ki vstopa v tok passgae, ustavljanje drippers

DOBRODOŠLI V NAŠI TRGOVINI~!

Pošiljko

*Free Shipping

Smo brezplačno ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem Post Air Mail skozi Kitajsko Mesto.Element, ki bo poslano na vaš naslov, ki je naveden na www.fijet.si.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo in zip koda pravilna.Jo bodo opazili s številko za sledenje, ko je pošiljka je bil dosežen.To bo trajalo približno 15-20 dni za shippment prihoda.

*Kupec " Informacije

Trudimo se potrudili, da vam zagotovi najbolj zanesljiv,affortable način dostave storitve.Če ne boste prejeli, vaš element na čas,pls, kontaktirajte nas takoj za dodatno pomoč.Hvala!

*Čas Poštnine

Vsi predmeti, ki bo odpremljeno z 2 dni po plačilu se zbrišejo.To bo trajalo 15-20 dni za shippment prihoda.

Plačilo

Sprejemamo kreditne kartice, moneybooker, western union, T/T in tako naprej.

Reture Politike

1. Vračilo ali zamenjava zahtevo je na voljo le zahteve v 1 tednu po postavka reeived&vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot reeived.

2.Prosimo, obrnite na nas je, da zahteva vrnitev dovoljenja,Vaše ime, dražbe numer,in razlog za vrnitev je treba vključiti v e-pošti.Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo.

3.Prosimo, prepakirate postavka skrbno.Predmeti vrnejo bodo pregledani in nove nadomestne bo odpremljeno na kupca takoj, ko je ugotovil napako.V primeru, da je primerna zamenjava ni na voljo, potem vračilo bo izdan.

4.Če je predmet, je najti ne-napako,element, ki bo poslan nazaj kupcu na stroške kupca.Predmeti vrnejo brez številko RMA bo defused in vrne pošiljatelju.Buyes je odgovoren za Vse Povratno Poštnino in Stroške Dostave.Kupec je odgovoren za dodatne stroške dostave za artikle, ki so se vrnili zavrne in /ali naslovnik neznan.Ne prevzemamo nobene vrne brez dovoljenja številko, na polje ali etiketo se vrnili.

Povratne informacije

1.Ne pusti Negativne povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,se najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težave.Mi vam bo dala najboljšo rešitev.Hvala vnaprej za vaše sodelovanje.

2.Prosim, pustite povratne informacije za nas, ko prejmete predmet,za obveščanje nas, da ste prejeli izdelek.

3.Naš sistem samodejno vrne povratne informacije, ko je to ostalo za nas.

4.Da bi si zagotovili boljše storitve,prosimo, zdravljenje transakcije pošteno.Povratna informacija je naše življenje,preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev.(Nemogoče je povračila ocenjevanje v novih www.fijet.si Politika ),saj menimo tudi, NEVTRALNO povratne informacije, kot NEGATIVNE povratne informacije.

ŠE ENKRAT HVALA~!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Brizgalk
Brizgalke Tipa kapljično trak
Velikost 20M/30M/50M Set
Blagovna Znamka NuoNuoWell
Številka Modela TW-AF-185

Podobni izdelki