Otroci Soba Lučka Za Otroke Lestenec Otroci svetlobna telesa Letalo Otroci luči Za Spalnica, otroška Soba, Led Luči, Svetilka

€115.86

Na seznam želja

Opis izdelka


CBETLALISA RAZSVETLJAVE je strokovno proizvajalec sodobnih pametne razsvetljave v Guzhen, Zhongshan, Kitajska.CBETLALISA je temeljito proizvodno linijo smart domačo razsvetljavo izdelkov, ki lahko zadovoljijo skoraj vse vaše potrebe za popolno hišo.

Velikost (upoštevajte, ali potrebujete Obesek lučka ali stropne svetilke)

Velikost:70*66*75/69W Barvna temperatura; 1 color /Zatemniti RC Primerna 12-18㎡ napetost: 110-220 B Daljinsko upravljanje:Da (svetlost samo) Nastavitev svetlosti zaslona:Da (Dimamble svetlost samo) Telo barva:Temno siva, svetlo siva, oranžna Vir svetlobe naprava vklopljena ali ne: Da Garancija: 2 leti Pozornost: 1. Hladna bela: samo eno barvo (6000 K-6500 K), brez daljinskega nadzora. 2. Toplo bela: samo eno barvo (3000 K-3500 K), brez daljinskega nadzora. 3.Svetlost Dimmale: to je hladno bela, toplo bela, jo lahko urejajo svetlost in barve. (vključno z daljinskim upravljalnikom) Mi tukaj, na CBETLALISA RAZSVETLJAVO , so zastopa vam najbolj temeljito, specializiranih pametna razsvetljava, ki smo jih skrbno razvit z vrhunsko kakovost.Boste opazili, da je to hitro, kot vam je brskanje po naših spletnih, ki vsebuje samo najboljši luči, vse obirajo ročno za kakovost.Se imate kakršno koli vprašanje ali zahtevo za naše proizvodnje, vas prosimo, da sporočilo nam prek www.fijet.si ( CBETLALISA ) , ali WhatsApp nas na : 86-15011564681 .Mi bi zagotovo tukaj online za vas .

Hvala še enkrat

Izberite dobavo blaga, ki je na voljo zelo širok razpon in veliko skladišče program!!!!

Se imate ny vprašanje ali zahtevo za naše proizvodnje, vas prosimo, da sporočilo nam prek www.fijet.si ( CBETLALISA ) , ali WhatsApp nas na : 86-15011564681 .Mi bi zagotovo tukaj online za vas .

POZOR ,PROSIM .

1. Online Free shipping ceno je vključno s svetilko stroški in kurirske zaračuna samo.To pomeni, carinjenje Carinskih dajatev ali dajatev, ki niso vključeni. 2. Običajno predmet, ki bi se pošiljajo jih na Kitajskem Post Zraka Parceli / DHL/ UPS/ FEDEX/ TNT/EMS , ect,.če ni nobene dodatne pošiljke zahteva od kupca.Smo ( Prodajalec ), bi izbral dostave kanal. 3. Mi bi vedno narediti celoten pregled postavk pred odpremo, za ohranjanje kakovosti in pakiranja v dobrem stanju .Prosimo, da odprete paket in preverite stanje svetilk, ko boste dobili elemente, ki v rokah.Če kateri koli element, ki je ugotovila, da je poškodovan, se prosimo, da fotografije/ video Posnetke, takoj in se obrnite na dostavo podjetja .Medtem, prosimo, da povezanih dokazila, da nam za rešitev.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Mesto Hotelski Sobi
Material Aluminij
Število svetlobnih virov 10
Osnovna Vrsta Klin
Slog Novost
Številka Modela 007
Napetost 220V
Postavka Vrsta Obesek Luči
Preklop Vrsta Daljinsko Upravljanje
Je Zatemniti Da,
Blagovna Znamka DENGTAITAI
Osvetlitev Prostora 10-15square metrov
Tehnika Neprevlečeni
Je Svetil Vključeni Da,
Garancija 2
Certificiranje ce
Zaključek Brušeno Nerjaveče

Podobni izdelki