2019 VROČE Ženske Elegent A-line Obleko 2019 Letnik tiskanje stranka vestidos tričetrt Rokavi ženske Pomlad Obleko(Brez Žepov)

€24.39

Na seznam želja

Ženska Oblačila

Opis izdelka


Lahko dobite perilo za brezplačno, če kupite to krilo!Kakšne barve morate storiti, da pustite sporočilo neposredno ali se obrnite na službo?Za primer # 1 L (kupite več in poslati več!Dejavnost je več kot kadarkoli!Prosimo, pohitite in kupite!Lep dan.)

2019 vroče prodajo Žensk Elegent A-line Obleko 2019 Letnik tiskanje stranka vestidos tričetrt Rokavi ženske Pomlad Obleko(Brez Žepov)

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Za trgovca na debelo,vam bomo ponudili veleprodajnih cen, in brez izrecnega dostava (E. g DHL,EMS,Fedex,...), ki čas dostave je okrog 3-7 dni (Razen v oddaljenih območjih).

Za padec ladijskega prometa za stranke,bomo poslali na blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo dal vse naše informacije v paket.

Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko spremljate vaš paket na tej spletni strani za sledenje številka: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se obrnite na nas ,mi vam lahko pomaga, da ga razširi .Zato svoj denar, ne na naš račun.In mi bomo poskušali naše najboljše, da sledite vaš paket, dokler ne boste prejeli, da

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Silhueta A-LINIJE
Sezona pomlad
Pasu imperij
Rokav Dolžina(cm) Tri Četrtine
Vzorec Tipa Tiskanje
Izrez O-Vratu
Dolžina Obleke Mid-Tele
Slog Bohemian
Poreklo CN(Izvora)
Dekoracijo Appliques
Rokav Slog Redni
Material Poliester
Številka Modela A0019

Podobni izdelki