Aluminij Stenske sušilnik za Lase Rack Organizator sušilec za lase Ravnalec Imetnik Nastavite Kopalnica Polica za Umivalnici Dobave

€2.99

Na seznam želja

Opis izdelka


Opis:

Aluminij Stenske sušilnik za Lase Rack Organizator sušilec za lase Ravnalec Imetnik Nastavite Kopalnica Polica za Umivalnici Dobave

Specifikacije:

Barva:Srebrna/Črna

Material: Aluminij zlitine

Primerno za: kopalnico, spalnico, RV, avtodom avto, itd.

Klasifikacija Proizvodov: Puhalo Stojalo

Površinska obdelava: anodnih oksidacijo

Način namestitve: namestitev izsekavanje

Obremenitev ležaja: 10 KG

Velikost: 195*150*150 mm/7.68*5.91*5.91"

Specifikacije:

Značilnosti:

Sušilnik za lase nosilec je izdelan iz izredno trpežne prostor materiala aluminija, eloksiranih in polirani, da se uprejo proti koroziji in b lackening, tako za lase rack ni enostavno zarjavele in ne bo b lackened.

PRIHRANITE DENAR

Spiralna oblika ima sušilcem za lase in preprečuje, da se premika okoli, za gospodarstvo curling/ravnanje železa, tako da ne boste po nesreči opečete na to.Nakup enega izdelka dobili več funkcij.

ENOSTAVNA NAMESTITEV

Enostavno namesti na kopalnica ali kabinet stene z vključeno strojno opremo, Ustvarite dodaten prostor za shranjevanje, kjer jo potrebujete; kot Nalašč za majhne kopalnice, kjer je prostor omejen, Poskusite v študentski sobi, RVs, Avtodomov in več.

PRIROČNO

Ta kopalnica škatla za shranjevanje zagotavlja, da so dodatki, kot so las straighteners in sušilniki za lase, ki so vedno v suhem prostoru in pripravljen za uporabo.

ZDRUŽLJIV

Ta kopalnica organizator polica, sušilnik za lase stojalo držalo za prenosni za vse vrste in velikosti sušilniki za lase, Poleg tega, sušilnik za lase, to se lahko uporabijo, da imajo druge kopalniške opreme, kot ravno železa in curling železa.poleg teh velikih ust ali fokus.Prosimo, da max velikost.

Paket Je Vključeno:

1 X Sušilnik Za Lase Shranjevanje Rack

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsto Namestitve Stenske Tip
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki