Nastavljiv Lisice Gleženj Zapestnice SM Odraslih Plišastih PU Usnje Ropstva Fetiš Lisic komplet Zapestnice za Zadrževanje Nastavite Seks Igrače

€3.84

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


MATERIAL: iz PU usnja in krzna, zapestje lisice so udobne, ne-strupena in vonja, ki lahko zaščito vašega zapestja in gležnjev od ranjavanje.Lahko uživate strast in seks s svojim ljubimec.

DESIGN: Izjemna oblika z dezintegratorjev oblog v lisicah, to je kot nalašč za omejevanje obeh zapestjih ali gležnji.Ustreza za moške in ženske, s čimer boste zagotovili, da vaš ljubimec ne bo pobegnil in jih umirjeno in videti seksi.Da izpolnjuje svoje erotične želje, lahko kap telesu vašega partnerja, ko on ali ona je omejen s to umetno usnje lisic.

Ena Velikost Ustreza Vsem: S 4 luknjami na zaklepanje sponke, lisic lahko zlahka spremenite velikost, tako omejitve, ki so tako udobno in priročno.Lisic so odlična alternativa za vse ropstva in se jih lahko uporablja z drugih okoljih orodja in oblačil.

PACKAGE: bo Vaš izdelek pakiran, skrbno, da bi zaščitili vašo zasebnost.Presenečenje darilo za vaš ljubimec, lahko igrate novo spolno igro in boste uživali čustva, ki jih ni nikoli doživel.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Nespodobno Sliko No
Blagovna Znamka Vibefun
Spolnost No

Podobni izdelki