Kuhinja Kompost Bin 5L Organskih Domače Smeti Melone Listi Železa Krog Oglje Filter Vedro DIY Vrt gnojil

€21.39

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


RM11689320435328235

Tehnični podatki: Material:Pocinkane pločevine Velikost:19.4X20.5 cm/7.6X8.1in Barva:Bela Funkcija:

1.ODLIČNA KAKOVOST:

V kompost regal je narejen odlične kakovosti pocinkanega železa materiala.Trajne in okolju prijaznega materiala, je lahko dolžina uporabna čas.Tudi Drugačno od drugih plastičnih kompost bin, naš izdelek se boste ljubezen to takoj, ko ga uporabljate za prvič.

2.VONJ BLOKIRANJE IN SADJE FLY BREZPLAČNO:

Števec vrh kompost regal je opremljen z enim ali debel aktiviran-oglje filter, da absorbira vonjave iz preostale hrane, tako da vaši kuhinji vonjem sveže.Prenosni pokrov z ročajem lahko enostavno odpreti.Ne le, da učinkovito bloki vonj in ohranja sadje letenje stran od komposta, bin.

3.PRENOSNI ROČAJ:

Lahko vidite, da je naš kompost bin ima dve ročici, ena majhna ročka na pokrov, da se primerna za vas, odprite koš za smeti in dal preostale hrane v njem.Drugo ročaj je povezovanje obeh strani bin, da enostavno za vas, da pridržite kompost bin dobili na prostem ali na drugih mestih.Prihranek moč narediti več stvari!

4.PRIMERNA VELIKOST:

5L kompost bin z velikostjo 7.6x7.6x8.1 cm in 4 cm premera oglje filtri.To je primerna za shranjevanje na števec vrh ali pod umivalnik.Naš kompost bin lahko pomaga, ki jo držite nekaj dni ostankov hrane iz zaseden kuhinji.Zato je dobra kuhinja partner za vas!

5.PREPROST IN ELEGANTEN IZGLED:

Bela barva, videz s preprosto črno slog pisave je primeren za večino okras kuhinje.Gladko površino in visoko kakovost ročaj lahko zaščitite svoje roke dobili bolelo.Kaj praktičen in priročen kompost bin, morate imeti!

6.NI SKUPŠČINE:

Shranjevanje vašega časa, da namestite kompost bin z zapleten proces brezplačno.Morate vedeti, da filter lahko odstrani, ko mislite, da je neuporaben.Samo sestavljanje requited je preprosto vstavite filter v pokrov.In potem boste lahko uživali v to, mislim, da si bom želel, da jo uporabljajo za dolgo časa!

Paket je vključeno:

1 x Kompost bin (pokrov vključuje filter)

1 x Rezervni F ilter

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka ANHO
Struktura Stalni
Vrsta Shranjevanje Vedro
Številka Modela GIE-0601A
Slog Vozni Kritje Vrsta
Funkcija Okolju Prijazno
Oblika KROG
Material Nerjaveče Jeklo

Podobni izdelki