Sedrick Poletje Moški Ženske MTB Kolo Kolesarjenje Bib Hlače Pro 3D Gel Oblazinjeni Športne Hlače Bib Hulahopke Kolesarjenje, Jahanje Bib Hlače XS-4XL

€12.42

Na seznam želja

Opis izdelka


Sedrick Poletje Moški Ženske MTB Kolo Kolesarjenje Bib Hlače Pro 3D Gel Oblazinjeni Športne Hlače Bib Hulahopke Kolesarjenje, Jahanje Bib Hlače XS-4XL :

Opis: Material: 80%Poliestra in 20%Coolmax, Lycra:quick-dry funkcijo in da se boste počutili bolj comfortabl kolesarska oblačila lahko vas suho in kul v vročem stanju in tople v hladno stanje, Tudi vi ste prepoten, kolesarski dres, nikoli ne držijo za vašo kožo

1. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 3 dni po dajanju vaše naročilo. 2. Kupcu so odgovorni za vse davke in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev.

1.Smo običajno uporabo China Post Air Mail(dostava brezplačna).Prosimo, kontaktirajte z nami, če želite uporabljati drugih kurirja, kot so DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS.Boste plačali dodatnih stroškov.Vam bomo številko za sledenje po poslana. 2.Smo le ladja, da BI sedežu.Zato prosimo, da se zagotovi vaš naslov, da BI se pravilno in veljavno.Prosimo, poskrbite, da pusti pravo telefonsko številko, ko polni vaš kupec informacije. 3.Mi ladje, paket 2 delovni dan, ko prejmemo plačila potrdijo. 4.Preverite lahko, blago, če je to v tranzitu skozi sledenje ŠT .

1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.

1.Vrne sprejet.Element, ki mora biti v prvotnem stanju.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v prvotno stanje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Funkcija Anti-znoj, Quick Dry
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Blagovna Znamka Sedrick
Spol MOŠKI
Leta Bib Hlače 2017
Primerno Kolesarski bib hlače, kolesarske hlače, ceste, kolesarske hlače, kolesarske hlače
Material Poliester
Šport Tip Kolesarjenje
Postavka Vrsta Bib Hlače
Številka Modela Bike017

Podobni izdelki