21V Električni Obrezovanje Škarje Digitalni Prikaz Akumulatorski Vrt električno Orodje, Podružnica Rezalnik za ponovno Polnjenje z Baterij & Polnilnik

€134.20

Na seznam želja

Ročna Orodja

Opis izdelka


Značilnosti:

【Baterije zaslon】 Ta izdelek je opremljen z smart zaslon, ki lahko prikazujejo število kosov in baterije polnjenje za enostavno vzdrževanje.

【Zmogljivo baterijo kapacitete】 Ta izdelek vključuje visoke kakovosti 2-kos litijeva baterija 21V 2.0 Ah, 1 baterija lahko delujejo neprekinjeno za 3-4 ure.

【Varno in zanesljivo】 Stabilno delovno uspešnost, obrezovanje kakovosti lahko srečali vrtnarsko potrebe in praktično ni škarje.Pametno stikalo za preprečevanje nesreč, pritisnite stikalo dvakrat na zagon.

【Ostro rezilo】 rezilo je kovani v visoko vsebnostjo ogljika SK5 Švicarski jekla in napaja z brushless motorjem.To je zelo oster in trpežne, olajša rezanje 1.26-palčni / 32mm težko podružnic.

【Prilagodljivo in praktično】 Na akumulatorski pruner je prilagodljiv za uporabo, lahko pa, enostaven za vzdrževanje, enostavno zamenjati in uporabo.PVC ključ je udobno, ne boli, prsti, ko je v uporabi.

Specifikacija:

Ime: Digitalni zaslon električni obrezovanje škarje

Material: ABS + plastike

Nazivna napetost: 220V

Nazivna vhodna moč: 800W

Zaslon: baterija zaslon

Največja rezalna zmogljivost: 32mm/1.26 palčni

Barva: kot kažejo

Pakiranje Vključeni:

1 * Digitalni Zaslon Električni Obrezovanje Škarje

2 * Baterija

1 * Polnilnik

1 * Whetstone

1 * Rezilo Spremembe Orodje

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 1-3cm (za 0,4-1.18") razlika zaradi ročnega merjenja in rahlo spremembo barve zaradi različnih nastavitev zaslona.

2. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela NOBEN
Certificiranje CE
Blagovna Znamka NoEnName_Null

Podobni izdelki