Mehurček Poljub Puhasto Preproge Za Dnevni Sobi Doma Mehke Preproge Shaggy Nadstropje Vrata Mat Debelejše Preproge Za Spalnica Dekor Plišastih Področju Preprogo

€5.00

Na seznam želja

Preproge & Odeje

Opis izdelka


Dobrodošli v naši trgovini.Imamo lastno tovarno, vsi so na zalogi in na tovarniške cene.

Blagovna znamka:Bubble Poljub Material:100% Poliester Size:(Approx)40x60cm/50x80cm/50x160cm/60x160cm/80x160cm/50x200cm/60x200cm/80x200cm/120x160cm/120x200cm/140x200cm Konverzije: 1 cm = 0. 393 cm, 1 cm=2.54 cm, Če boste potrebovali za prilagajanje, prosimo, obrnite na nas.Paketu:1 kos Čistilna Način:Ročno pranje ali Strojno pranje Uporablja mestih:Jedilnica, hodnik, dnevna soba, konferenčna dvorana, veža, študija soba, hodnik, spalnica.

Velikosti po meri nakupovanje navodila:

Dragi prijatelji, če imate posebne zahteve za velikost izdelka, prosimo, obrnite na nas pred plačilom.Različne velikosti so različne kotacije, in morate plačati s prilagojeno velikosti, primeren znesek.Plačate samo za velikosti po meri, skladišče ne poskrbi dostave!Hvala za razumevanje.

1.Je zelo mehka na dotik, plus drsenju odporna na dnu, bo vaše otroke in baby bolj udoben in topel, medtem ko se igrajo na tleh. 2.Različne barve in velikosti, ki jih lahko izberete, so lepe in svetle, osvetlitev vašega otroka prostor in vrtec, da je v prostoru toplo in lepo.

1.Zaradi svetlobo in zaslon razlika.barva lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2.Prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja.Ne naročite če ste um.Zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje.

Na splošno uporabljamo posebno linijo express dostava za EU območje 7-15 dni ,Rusija 10-20 dni, zda 10-25 dni, Jugovzhodna Azija 5-7 dni, Izrael 7-15 dni, 15-35 dni za druge države.Hvala vam za vaše razumevanje.

Prizori na Zaslonu (Сценарий показывает)

PODROBNOSTI ZASLON

Preproga je narejena iz visoko kakovostnih plišastih tkanine, ki je mehko in udobno; poleg tega preproga ima nedrsečo dno, tako da lahko imajo dobro uporabniško izkušnjo.To je dobra izbira za domače življenje.

VELIKO MOŽNOSTI FORYOU

V: ali imate resnično blizu fotografije?Lahko sem pogled?A:Da.Imamo.Bom poslal realno sliko kasneje.Q:ali Je Anti-slip?A:Ja,dno preprogo je non-slip plastično dno.Q:Če vam ni všeč, kako, da se vrnete blago? A:povrnili vam Bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar,kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Q:, Kako očistiti preprogo? A:Majhne preproge so lahko stroj opere ali roke oprati.Velike preproge se priporoča, da je treba očistiti s sesalnikom.Q:Kaj, če želite, velika preproga? A:Prosimo, obrnite na našo customer service neposredno.Q:Kaj je logistika uporabljajo za dostavo? A::izdelki so poslane za www.fijet.si Standardne Dostave , Kitajska Post Air Mail , www.fijet.si Premium Dostave , ePacket , doseže večina držav v 15 do 35 delovnih dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike,lahko traja do 60 delovnih dneh.Če želite, da se predmet hitreje,se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine: UPS , DHL , Fedex , TNT , DEPX , EMS .Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela CHSM-001
Pralni Stroj Da,
Is_Folded Da,
Oblika Pravokotnik
Design Ustvarjalne
Tehnika Stroj, Ki
Material 100% Poliester
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
Slog Evropa
Mesto Salonu
Pranje Slog Mehanske Pranje
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka mehurček poljub
Načini prodaje prodati po kos
non-slip Da,
Uporaba Komercialni
Dekoracijo Slog Sodobno

Podobni izdelki