40pcs Kovinski Pnevmatike Ventil Kape Medenina Ventil Prah Pokriva Schrader Avto Pnevmatike Vreteno Ventila Pnevmatike Zajema Kolo Platišče Deli Avto Oprema

€3.50

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Visoko Kakovostne Kovine Pnevmatike Ventil Kape za osebne avtomobile in druga Vozila

Uporablja niti: 8V1

Zunanji premer: 8 mm

Dolžina (Višina): 10 mm

Material: Medenina

Dodelava: ponikljani

Barva: Srebrna

Pakiranje: 40pcs/lot (poli vrečko)

Dostava Opomba:

* Predmeti, ki ste ga kupili, bo poslana v 1-3 delovnih dneh po prejemu vašega plačila.Občasno pošiljke se lahko odloži v primeru pomanjkanja zalogi, vas bomo obvestili po e-pošti, če se to zgodi, vendar se to redko zgodi.

* Izdelke, ki smo jih prodajajo, so brezplačna dostava v večini držav v globalnem področju, in pomagali vam bomo izbrati optimalno prevoznika, če potrebujete naše predlog.Ladijski promet stopnje iz istega prevoznika različnih državah ali mestih, je lahko različna, in stopnje, lahko tudi različne iz različnih prevoznik za isti državi ali kraju, zato vas prosimo, kliknite, če želite preveriti stroške dostave v podrobnosti.

* Čas dostave:

Običajno boste prejeli elemente, ki ste jih kupili v 3~7 dni od rok dobave, če so poslane preko express podjetja, kot so DHL, TNT, FEDEX, UPS ipd.In dobavni rok je 7~15 dni po EMS.

To bodo porabili 10~30 dni večini držav, če so poslane preko post, občasno je' e dlje.

Posodobili bomo številko za sledenje za vse parcele, ko so enkrat poslana izključite, boste lahko spremljali na spletu.

* Davka, trošarine, DDV in uvoznih dajatev v vaši državi niso vključene v našo ceno, boste odgovorni za njih, v primeru, da se pojavijo.Smo običajno označi vrednosti na carinsko deklaracijo z natančni znesek pravi da, prosimo, navedite v vaše naročilo, ko si postavite, če imate kakšne posebne zahteve.

Vrnitev & Vračilo:

Povrnili vam bomo vam za kakršen koli razlog za elemente, ki ste jih kupili na 14 dni, saj jih prejemajo, kupec je odgovoren za stroške dostave, da se vrnete elemente.Vrnjeni izdelki morajo biti neuporabljeni in v svoje prvotno stanje, tudi dodatki, darila in paketov.Plačilo bo povrnjen ko vrnjene artikle, ki so prejeti z nami in vsemi stroški, povezani z nakupom in ladijski promet, so poravnani.

Izjava za kromatične aberacije barvne proizvodov in paketov

Barva pravi proizvodov in paketov, lahko izgleda malo drugačen v primerjavi s slike, ki smo prisotni v trgovini, zaradi fotografiranja kakovosti morda ni dovolj dobro ali kromatične aberacije pojavov, ki so prikazane na drug računalnik, monitor.Zato vljudno prosim bodite pozorni na to spomniti, preden boste naročajo, hvala.

Sprejema:

* Zavzemamo se za dobavo kakovostnih proizvodov in toplo vrednost vsakega kupca.Tako kupite z zaupanjem!

* Naša politika je, da pustite pozitivne povratne informacije kupcev, kakor hitro bi se končala in plačilo je bilo očiščeno, in to bo zelo dobrodošel, če bi lahko pustite nam pozitivne povratne informacije, ko ste prejeli vaše predmete in dokončajte nakup.Vedno smo si prizadevati, da zasluži 5 zvezdic o podrobnih prodajalca lestvici, prosimo, obrnite na nas prvič, če karkoli je manj kot zadovoljivo z nakupom, se bomo potrudili, da izpolnjuje vaše zahteve.

* Če potrebujete kraj, da v velikih količinah in z različnimi predmeti, prosimo, pošljite vaše naročilo podrobnosti, vključno s količinami, in druge zahteve, na nas po elektronski pošti ali trademanager, bomo preverite vaše naročilo in vam najboljše cene in najbolj ugodnimi pogoji.

Veselimo se sodelovanja z vami!

S spoštovanjem,

Storitev Ekipa

Dobrodošli spet obiščite!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Medenina
Blagovna Znamka VEKMEK
Številka Modela BCSD1080

Podobni izdelki