Otroško Ročno Polnjenje Brezžično Električno Ogrevanje Talilno Lepilo Pištolo Palico, ki Jih Otrok separadora lcd

€6.83

Na seznam želja

Orodja

Opis izdelka


Otroško Ročno Polnjenje Brezžično Električno Ogrevanje Talilno Lepilo Pištolo Palico, Ki Jih Otrok

Bullet Točk: 1、2000mAh Litij-Zmogljivost Baterije: Lahko uporabite 120 minut neprekinjeno uporabo, občasno se lahko uporablja za približno 6 ur, da se ogreje za 1,5 minute, polno polnjenjem lahko uporabljate približno 15 lepilo pištole.

2、Široko Uporabo: Pogosto uporablja za plastiko, kovino, les, papir, obrti, pearl bombaž, elektronski izdelki, nakit embalažo in neenakomeren šivov med vrata in okna.

3、Mini in Prenosne: mini lepilo pištolo, ki se lahko uporablja za odrasle in otroke.Ni treba, da je vtič v vtičnico, lahki akumulatorski lepilo pištolo lahko izvede kjerkoli bo.

4、Varno in Enostavno Uporabo: varnega on/off stikalo za vklop in LED, ki delajo kazalnika izboljša varnost med uporabo.Ergonomski ročaj in prilagodljiv nosilec zagotavlja enostavno in udobno delovanje, ki se lahko razbremeni ročno utrujenost tudi pri delu, za dolgo časa.Opomba: Prosimo, obrnite stikalo v %EF%PR%82off%EF%PR%82 polnjenja (lučka zasveti rdeče).

5、večnamenska Uporaba: mini lepilo pištolo set je zelo primerna za uporabo doma, v šoli in uradu za DIY obrti, umetniškega ustvarjanja ali popravila.

Značilnosti:

USB polnilne lepilo pištolo sklop: To je koristno in praktično majhno orodje, da bi DIY obrti s svojimi otroki.To termoplastična lepila pištolo, ki se lahko uporabljajo za izdelavo majhne lutke, počitnice kartice, matične okraski, gradnja bloki, itd.Samo razširiti svojo domišljijo in uživali srečno družinsko čas s svojimi otroki.

Specifikacija:

Ime: Gospodinjski Talilnega Lepila Pištolo

Model: roza litijeva baterija lepilo pištolo, modra litijeva baterija lepilo pištolo, črna litijeva baterija lepilo pištolo

Moč tip: polnjenja

Napajalna napetost: 20V

Moč: 20 (W)

Področje uporabe: lepilo pištolo

Teža: okoli 230 gramov

Nazivna napetost območje: IZMENIČNI enofazni in DC 50V nad in pod 250V

Seznam Vsebine:

Gospodinjski Talilnega Lepila Pištolo*1

Podatkovni Kabel*1

Plačilo:

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj, ko plačilo naročila, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljke:

1. Predmet bo poslana s priporočeno Letalom iz Kitajske ali Kurirju ali Zasebne Linije.Mi lahko dobavi številko za sledenje.

Postavka manj kot 2 KG brezplačna dostava za Kitajsko Air Mail v privzeto.Če potrebujete nujno, prosimo izberite drugo Express dostava.

2. Bomo ladja iz naročila v roku 1-3 delovnih dni po plačilu.Vsak izdelek bo treba preskusiti v 100% pred dostavo.

3. Pošiljamo samo iz naročila, ki bo potrdil, naslove.Prosimo, poskrbite, da je vaš naslov, pravilni in ažurni.

4. Prosimo, da se zaveda, da je čas dobave lahko daljši če so elementi, ki bodo pregledani s carino.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko in priti nazaj v vas Asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Povratne informacije:

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka VAHIGCY
Vrsta električni vrtalnik
Paket Drugo
Uporaba Drugo
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih

Podobni izdelki