Stikalni napajalnik 1200W1500W 70v 80v 90v 100v 110v 120V 62.5 Polnilnik Napetost Nastavljiva SMPS Industriji Motornih AC DC

€69.09

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


* Smo neposredno strokovno proizvajalec, še posebej za visoko moči predmete, cena in kakovost so zagotovo guranteed. * Pred odpiranjem Ali-Express trgovini, imamo več let izkušenj vodenja domačih Alibaba z poštenosti in integritete. * Vsi izdelki so blago, ki je na zalogi, če ste naročilo količina je veliko, pls pošlji e-poštno sporočilo za potrditev popust in leadtime. * Vsi elementi so navedeni v trgovini, pls pošljite e-pošto na nas, da preverite, če potrebujete kakršno koli posebno napetost, to je v REDU, da bi zato, da vašo zahtevo. * Naše normalno napetost 190-265V, če potrebujete 90-135V napetost, pls pripomba napetost potrebna in jo pošlji po e-pošti. * Napajalnik je težka, bomo paket v dobrem stanju, da se izognete poškodbam med prevozom, vendar če se to zgodi, pls stik z nami po prejemu,bomo poskrbeli waranty * To je predlagal, da test po prejemu, če je kakovost vprašanje za izdelek, pls, da nas kontaktirate in pošlje izdelek sliko ali video posnetek za preverjanje, mi pa vam bomo pomagali rešiti to hitro * Če imate kakršen kolipritožujejo, za našo kakovost ali storitev, pls pošljete vaš komentar nam po e-pošti,vam bo odgovoril v roku 24 ur, ne pusti negativne pripombe pred komunikacijo s prodajalcem. * Tako OEM in ODM so sprejete tudi iščemo distributerje in zastopnike po vsem svetu, iskreno dobrodošli vaše poizvedovanje, če ste zainteresirani.

Posebne Nasvete:

Za nekatere države, boste morda ugotovili, da shipping stroški so zelo visoki, to je zato, ker manjkajočih posodobitev, pravzaprav ladjar stroškov razpon morate dodati je med NAMI$5 in ZDA,$25 za hitro dostavo, kot so DHL Express ali Fedex.Če boste srečali take vrste primeru, pls NE preverite pri prodajalcu, za sporočilo, da poskrbite, da boste dobili prave informacije, zahvaljujemo se vam za sodelovanje.

Za Kupce, Ki Vedo,

Posebnih Nasvetov Za Vas

* To je notranji napajalnik, ne uporabljajte na prostem ali v visoki temperaturi pogoj * Pls prepričajte se, da noben predmet v 50mm okoli hladilni ventilator za prezračevanje namen. * Pls caculate obremenitev moč natančno, se ne izvajajo preobremenitve za dolgoročno, je predlagal, da uporabite v 80% nazivne moči. * Ne hranite izhodna napetost kratek stik, je predlagal, da izklopite za minuto če se to zgodi * Pls preverite, ali je napajalni liniji je pravilno priključen,je prepovedano povezati nazaj pred Vklop.

Povratne informacije

1, Če ste zadovoljni z našim izdelkom, pls NE pustite postive 5 zvezdic povratne informacije, je zelo dobrodošla za vaše sodelovanje. 2, Če imate kakršne koli pripombe ali predloge, pls pošlji e-pošto, je iskreno pričakuje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela CL-1000W/1200W/1500W
Napetost Adjustable
Blagovna Znamka CLPW
Poreklo CN(Izvora)
Izhodna Frekvenca 30-60kHz
Izhodni Tok 0-50A
Izhodna Vrsta Enotni
Izhodna Moč >500W
Certificiranje CE

Podobni izdelki