Pes Ruta za Velike Pse Božič Buffalo Kariran Snežinka Pet Šal Trikotni Slinčki Ruto Nastavite Pet Kopalke Dodatki

€5.30

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


modname=ckeditor

Pes Ruta za Velike Pse Božič Buffalo Kariran Snežinka Pet Šal Trianguar Slinčki Ruto Nastavite Pet Kopalke Dodatki, Okraski za hišne Ljubljenčke

【Materiala premije】Pes bandanas so izdelane iz premium kakovosti, bombaž, trajne in dihanje, lahko zadovoljiti vaš jjeza in zagotavljajo lep in različnih apretiranje.

【Pravilno Velikost】Naših hišnih rute so o 17.7 *17.7*25.5 palčni, primerna za večino srednje in velike pse.Kuža bandanas je mogoče zložiti na več krat, ravno prav, da se prilega majhne pse, tudi za mačke.

【Vzorec Design】psa ruta sprejme edinstven vzoren načrt za Božič, imajo veliko srčkan in občutljivo vzorce, ki jih lahko spremenite vsak dan, da vaš jjeza kažejo drugačno podobo.

【Različne Priložnosti】bistveni darilo, ki ga lahko vaš jjeza značilno, ujeti eno oko, lepa in mehka.Bi vaš pes izgleda luštna in modi.Idealen za fotografiranje, zabave, poroke.

【O storitvi】 24 urah spletnih storitev za stranke, samo da bi dobili vaše 100% zadovoljstvo.Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, prost v stik z nami.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Prednosti Moda,luštna,veliko barv
Zaporedna Številka MGKPC0246
Vrsta Psi
Funkcija srčkan design, mehko
Nastavite Vrsto No
Blagovna Znamka MGQPET
Postavka Vrsta Trikotna Povoj
Primerna za Pes,mačka,otroci
Material 100%bombaž
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki