Barbie Barve Razkrivajo Pet Niz, v Srcu Oblikovan Primeru Temperatura Zaznavanje Razbarvanje 5 Presenečenj, Slepo Polje Igrača Darilo GPD25

€9.81

Na seznam želja

Opis izdelka


Barbie Barve Razkrivajo hišni ljubljenčki poda unboxing izkušnje, da je poln presenečenj -- pet jih je!

Predmete, ki pridejo v roza-dopolnilni obliki srca posodo, ampak vsak zabojnik je videz ostaja skrivnost, dokler je pokazala, zaradi česar je del zabave.Otroci preprosto dip posode v toplo vodo in zavrtimo okrog.Voda spreminja barvo, in ko potegne ven, razkriva zabavno grafiko na pokrov -- vsakem primeru ima drugačen pogled in barve!Vendar presenečenj še naprej...odprite in odstranite štiri vrečke v notranjosti.Otroci bodo odkrili eno ali dve hišne številke, kot sta majhen mucek ali ena večja kuža; a jjeza prevoznika; in dve pribor za navdih pripovedovanja zabavno, kot so sončna očala ali steklenico vode.Ki boste razkrili?Otroci lahko zberete do premešamo in ujemanje pribor in razširite možnosti!Dodati zbiranje zabavno, v primerih lahko zložene, da bi pisano stolp.

Vključuje Barbie Barve Razkrivajo hišne živali, hišne živali, prevozniku, dve dodatki in Barve Razkrivajo posodi.Vsaka prodaja ločeno, glede na razpoložljivost.Barve in dekoracije so lahko različne.

❤S 5 presenečenj v 1 paket, Barbie Barve Razkrivajo hišni ljubljenčki dostaviti vse vrste radost!

❤Vsako žival, ki prihaja v obliki srca posodo z roza Barve Razkrivajo pokrov -- kaj je notri?

❤Start izkušnje s potapljanjem posode v toplo vodo in vrtenjem okrog -- vodo spremembe barve z roza čarobni učinek!

❤Izvlecite posodo ven, da pokažejo svoj videz -- vsakem primeru je drugačne barve in grafika, ki je navdihnila Barbie na svoj pokrov, in to je zdaj pregledno!Kup primerov, če želite ustvariti stolp (vsaka prodaja ločeno, glede na razpoložljivost).

❤Otroci lahko pokukati na 4 vrečke v notranjosti, nato odprite posodo in vsako vrečko, da odkrijete več presenečenj!

❤Vsak niz vključuje 1 ali 2 hišne številke, pet prevoznika in 2 pribor, kot sladoled membrana ali slušalke z mikrofonom!

❤Otroci od 3 do 7 let, ki bo všeč igranje hišne nege in zgodbe z čudovit presenečenje Barbie Barve Razkrivajo živali!

❤So lahko zberete do premešamo in ujemanje pribor in razširite dolžina priložnosti -- mladi ljubitelji živali bodo želeli, da sprejme jih vsi!

Obe trgovini in neposrednih ladijski promet, so dobrodošli.

Za neposredno dostavo, vam lahko pošlje blago na vaše stranke

Pred nakupom pazljivo preberite ta članek previdno, da se zmanjša nesporazume in pomoč, ki nam rastejo skupaj.

1. Mi lahko zagotovi, da naši izdelki so bila skrbno preverjena pred odpremo.

2. Če ste nujno potreben element, če ne morete čakati potrpežljivo za zrak poštni paket, China Post, prosimo, izberite express način dostave.Če se odločite, Kitajska Post Air Mail, ampak to se uporablja, ko prevoz zamudo.Prosimo, da ne sprejema nobenih nadomestil ali spore, vendar pa bi radi, da vam pomaga razširiti vaše naročilo časa obdelave.

3. Lahko uporabite vse izdelke po plačilu.Ponavadi, zagotavljali bomo vaše številko za sledenje v 24 urah in pošljete vaš paket v roku 48 ur.Ko je paket poslan, to ne more biti pod nadzorom zda.Zelo odvisne od mednarodnega prevoza, ki smo iskreno upam, da lahko razumete in počakajte potrpežljivo.Če obstaja kakršen koli zamudo, bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala in nam to sporočite.

4. Če vaš nakup varstvo zmanjka časa, prosimo, obrnite na nas, mi vam lahko pomaga razširiti varstvo časa.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.Povratna informacija je zelo pomembna.Pozivamo vas, da nas kontaktirate tik pred tem, da nas nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko odpravili težavo zadovoljivo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


IGRAČA pet nastavitev
Starostni Razpon > 3 let
Blagovna Znamka Barbie
stanje Na Zalogi
Blagovne znamke podjetja MATTEL
Številka Modela GPD25
Mfg Serijske Številke Moda
Material Plastični
Darilo Božič
Tema Barve Razkrivajo Pet Set
Plastika Tip PP
Dimenzije 3 x 9.23 x 7.35 cm
Vrsta Interaktivni Lutke
Nepremičnine 5 vrste presenečenj
Certificiranje CE
BJD/SD Atribut lutka
Značilnosti Neverjetno razširjanje izkušenj
Spol Unisex
Primerna za Dekleta
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki