2M/ 20 LED Umetne Rastline Niz Svetlo Zeleni Listi vinske Trte, Vila Lučka Niz Javor Listi Lučka Garland DIY Visi Razsvetljavo D30

€3.54

Na seznam želja

LED Osvetlitev

Opis izdelka


LED Umetno Zelenih Listov vinske Trte Niz Luči Pravljice Luči Garland Venec 2M 6.5 ft 20LEDs Valentinovo Stranka Poročni Vrt Božič Soba Dekor Notranja Zunanja Dekoracija Opis: Značilnosti: 【Romantično presenečenje】Eleganten dizajn, lepe zelene rastline, in toplo bela osvetlitev lahko zmanjša vaše delo tlaka in bi vam toplo družino. 【Visoke kakovosti】Mi uporabljamo visoko kakovostne materiale, da bi vaš dom lepe. 2M 6.5 ft 20 Led. 【Enostaven za Uporabo】Prilagodljiv in prenosen in enostaven za shranjevanje.In to ni popolnoma vode-en dokaz, da se ohrani dolgo življenjsko dobo in dobro funkcijo, prosimo, da pred dežjem in vlažnosti okolja. 【Se lahko uporablja kjerkoli】Odlična Dekoracija in Edinstveno valentinov Darilo za Valentinovo, Božič, Rojstni dan, Doma, Poroka, Stranke in druge praznovanje priložnostih.To lahko enostavno dal na obesili na stene, okna, vrata, tla, drevesa, Klavirji, vrtove itd. 【Odlične poprodajne storitve】, Če naletite na kakršne koli težave, nas lahko prosite, po e-pošti.Mi bo na spletu 24 ur na dan za rešitev vaših dvomov.Specifikacija: Luči Barva: Toplo Bela Število LED Kroglice: 20 Led električno Napajanje: 3 x AA baterije (Niso Vključene) Watt: 0.06 W / LED Dolžina: 2M/6.5 ft Toplo Nasvete: To ni popolnoma nepremočljiva eno, da se ohrani dolgo življenjsko dobo, ki ste se ga hranite iz dežja ali vlažno okolje.Paket vključuje: 1X LED Umetno Zelenih Listov vinske Trte Niz Svetlobe

O ladijski

Bomo ladja predmet(e), v roku 7 delovnih dni po plačilu,.prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, preden se odločite za plačilo.

Če ne boste dobili vaše blago po 60 dneh, prosim stik z nami, bomo pomočnik vas, da reši problem.

Obvestilo

Za Kitajsko Post Air Mail, To ponavadi traja 10-60 delovnih dni, da pridejo(Dostava v Braziliji, traja približno 30 do 90 dni.

Za Kitajsko Post Navadne Majhne Paketni Plus,To ponavadi traja 14-90 delovnih dni, da pridejo.

Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus,navedite Številko za Sledenje, ki je Le mogoče slediti v Kitajskem.Če potrebujete Številko za Sledenje, da lahko sledimo v vas lokalni državi, prosimo, Izberite Dostava po Kitajskem Post Air Mail Registrirana.

Politika Vračanja

Vrne sprejeta v 15 Dneh po parceli prihoda.

Povratne informacije

Če se za proizvode in storitve od nas zadovoljni,vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezd Podrobne Ocene prodajalcev je zelo dobrodošel.

Bomo zapustili pozitivne povratne informacije po prejemu pozitivne povratne informacije od vas.

Ko boste stopnja ladijski del , vzemite mednarodnem poslovanju upoštevati.

Usmerjeni smo, da poskrbite, da ste prijetno nakupovanje pri nas.Prosim email nas pred odhodom koli 1 ali 2 ocen, negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora.

Zavedamo se, občutek in frustracij, ste morda, in ne bodo naše prizadevanje, da odpravite težave.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.

Stik z nami

Če imate kakršnakoli vprašanja ali vprašanja,vas prosimo, biti prost v stik z nami,z veseljem vam bomo pomočnik vas.Bomo poskušali naše najboljše, da odgovori, da boste čim prej kot je mogoče, vendar pa zaradi časovni pas razlika,morda ne bomo mogli odgovoriti takoj.Prosimo, navedite 24 delovni čas za nas, da se odzove,hvala za razumevanje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Priložnosti Dnevna Soba
Dolžina 200cm
barve Rumeno
Je Zatemniti No
Je Svetil Vključeni Da,
Glasba NOBEN
Vir Napajanja Suhe Baterije
Telo Material Plastični
Vir Svetlobe LED Žarnice
Daljinsko Upravljanje No
Priključite Rep No
Razsvetljava Razdalja 1-5m
Počitnice Ime Božič
Številka Modela 770881
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka BR SVETLOBE
Certificiranje CCC
Napetost 3V
Vrsta Baterije Drugo
Glavo Število 20-50 glavo

Podobni izdelki