32 Tipke Elektronski Klavir Tipkovnico za Otroke LED Glasbeni Prenosni Poučevanja Tipkovnico Igrača z Mikrofonom Glasbeni Instrument

€13.97

Na seznam želja

Opis izdelka


32-ključ elektronski klavir za otroke: 32 toni + 11 melodijo + 4 bobni + 5 toni + z zunanjim mikrofonom + volume control + snemanje in predvajanje funkcija za učenje funkcijo.

Začetnik ' s design: Otroci lahko ne samo igrati s tipkovnico z glasbo, ampak tudi poje pesem.To lahko odločite tudi za uporabo drugih instrumentov, da bi zvoki in razvoj vizualne, tory pa pomnilnika, finih motoričnih spretnosti in glasbene sposobnosti.

Od otroštva, na otrokov glasbeni talent je obdelana, še posebej za dojenčke in majhne otroke.Prvi korak, da postaneš glasbene zvezde.Dobro darilo za otroške rojstne dneve; super za družine časa in zabave.Iz varen, vzdržljiv in non-toksične, plastika, določene glasbe je varno in zabavno igračo, ki je trajno.

velikost:46x15x13.5 cm

Material:plastika

barva:Črna

Vsebina Paketa:

1 x tipkovnica

1 x mikrofon

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela za električni skuter

Podobni izdelki