Vode, Ki Plava Črpalko, Sončne Energije, Vodnjak, Bazen, Vrt Rastlin Zalivanje Sončne Energije, Vodnjak, Bazen, Vrt Dobave

€6.03

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Opis:

Sončna energija vodnjak je ležeči vodnjak naprava, ki jo poganja sončna energija za črpanje vode.Ta izdelek uporablja visok izkoristek sončne celice in nove vrste ščetk vodna črpalka ima prednosti quick start-up, visoka učinkovitost in močno stabilnost.Poleg tega izdelka, ki plava na vodni površini brez zunanjega napajanja, in namestitev, ki je priročen in delovanje je enostavno.Pogosto se uporablja za dekoracijo vrta, ki je primerna za birdbath, ribnik vodni promet oksigenacijo, Rockery vodnjak in drugih mestih.Enostavna montaža in priročen za uporabo in vodne črpalke lahko začne delati takoj, ko je izpostavljeno neposredni sončni svetlobi.

Specifikacija parametrov:

Sončne celice: 8V/1,0 W Monokristalne silicijeve

Solarni panel velikost: premer pribl. 180mm/7.08 palčni

Lotus listov velikost (material: EVA): premera 280mm/11.02 palca.

Vodna črpalka parameter: DC 4.5-12V

Max teče količina: 200L/h

Max vodnjak razdalja: 110 cm/43.30 palca.

Zmogljivosti izdelka:

Vodnjak višina: 40-75 cm/15.74-29.52 palčni, povezovanje različnih šob, višino vode spray bo drugačen.

Ko sončni panel dobiva dovolj sončne svetlobe, črpalka, ki se bo začela v 3 sekundah.

Z uporabo metode:

1. Najprej, prosim, sestavljanje izdelkov v skladu z navodili.

2. Kraj sončne celice v mesto in poskrbite, da se ne zabriše z drugimi predmeti.Ko sončni panel dobiva dovolj sončne svetlobe, črpalka, ki se bo začela v 3 sekundah.

3. Ko voda črpalka je pravkar dal v vodo, saj je zrak v impeler, voda, ki morda ne bo dovolj.Priporočljivo je, da vodna črpalka biti povezan s sprinkler po običajnem brizganje vode.

Opombe:

1. To je ribnik, vodnjak črpalka napaja s sončno plošče, brez dodatne baterije.Višina vodni curek, ki je v celoti odvisna od intenzivnosti sonca.Ko sonce je šibka, črpalka ne bo delovala neprekinjeno, se bo samodejno začne znova in znova, dokler ne doseže določene intenzivnosti, bo samodejno nadaljuje neprekinjeno delo.Ko v uporabo, prosimo, dajanje proizvoda na soncu, brez sence.Senčenje vpliva na normalno delovanje črpalke.

2. Kadar se uporablja, črpalke mora biti popolnoma potopljeni v vodi, ne dolgo dehidracije delovanje.Ko voda črpalka je pravkar dal v vodo, saj je zrak v impeler, voda, ki morda ne bo dovolj.Priporočljivo je, da vodna črpalka biti povezan s sprinkler po običajnem brizganje vode.

3. Prosimo, da je voda vir čisto in čisto vodo črpalka redno, da se prepreči tujek od tega, da sesa za črpanje vode, tako da voda črpalka ne deluje pravilno.

1 Set X Vodnjak Črpalka

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Sončne celice
Lotus listov velikost (material EVA)
Sončne plošče velikosti
Brizgalke Tipa Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Brizgalk
Številka Modela vodnjak črpalka

Podobni izdelki