Goo Goo Galaxy Lutka Lol Baby Ksi Meritos Casimeritos Juguetes Ksimerito DIY Squeezer Samorog Mehko Lutke Igrače Za Otroke Darilo

€18.42

Na seznam želja

Opis izdelka


Opis

Pozdravite najbolj čudovit malo prostora za potnike, da se kdaj zemljišč na zemlji!Od daleč proč Baby Galaxy prišel goo kapljice.So nesreči pristal na zemlji in iščejo nov dom.Goo pade' privoščite kavico ali koktejl, jiggly bellies so napolnjene z nekaterimi galaksije, ki so potovali iz – samo da jih stisnite, da vidim svoje peneče, glittery galaxy premikanje znotraj njih!Izpolnjujejo Yumi Samorog, z njeno glavo vedno v oblakih, ona je sanjač, ki je malo pozabljiv!Unbox ji goo stroka, da odkrijte, kaj je bila vložena z njo iz vesolja – DIY galaktični sluzi dejavnost!Goo-na-šel je iz tega sveta, D. I. Sklop dejavnosti, ki jih premešamo, da in prikaz!Kakšne barve bo postala in kaj to pomeni?Obstajajo 4 Super srčkan goo kapljice odkriti, vse z različnimi glittery, privoščite kavico ali koktejl bellies in osebnosti!Našli svoj potni list znotraj svoje goo stroka in izvedeli več o njih in neverjetno galaxy so potovali iz.Odkrili boste - to je tisto, kar je v notranjosti, ki šteje!

Stisnite Yumi samorog trebuh in videl glittery vijolično biserno galaxy premikanje znotraj njo!Ona je napolnjena z mistično bleščice iz mystico, njen dom Star.

Da vaš zelo lastnih, od tega sveta "goo-to-go"!Goo kapljice prinesel presenečenje medgalaktične sluzi dejavnost z njimi iz vesolju - vse kar morate storiti je, premešamo, da in prikaz!

Uživajte out-of-ta svet unboxing izkušnje!Odprite prostor Pod in odkrijte, kaj Yumi samorog je crash pristali s!

Potegnite sili izstopna odprtina v goo Stroka, da bi našli vaš goo kapljice "inter-goo-mlečna potni list".

Odkrijte in se doma Vse 4 goo kapljice!

Goo Pod popis vključuje: Aprrox 1 x goo spusti lutko, 1 x goo-da-pojdite pokal, 1 x goo-da-pojdite slame, 4 x sestavine (za goo-to-go), 1 x dangler niz, 1 x potni list

Srčkan Malo Prostora Popotniki Boste Kdaj Srečali

Pozdravite Goo Kapljice - so prišli vse od Goo Goo Galaxy in so nesreči pristal na Zemlji!Obstajajo 4 čudovit Goo Kapljice, ki iščejo nov dom - sladko in sramežljiv Astra Nommy, zabavno ljubeč Luna Laguna, sanjsko Yumi Samorog in super svetla Stella Skygems!Kdo bo dobite in kaj zvezda ne prihajajo iz?

Ki Goo Spusti Bo Ste Reševanje?

Stisnite Goo Kapljice Privoščite Kavico Ali Koktejl Goo, Ki Je Napolnjena Organov

Goo Kapljice so mehko in privoščite kavico ali koktejl, jiggly organi, ki so napolnjene z glittery svetleč goo iz svojega doma galaksija!Stisnite z njimi in videli njihove glittery galaxy izpolni premikanje.Svoje bobbly organi wobble o, kot boste igrali in objem njih!

Odkrijte Out-Of-To-World Unboxing Izkušnje

Goo Kapljic, ki so prispeli v njihov Prostor Stroki - unbox njihova stroka in raziskovanje notranjosti svoje ladje, da odkrijete kozmično sestavine, da bi svoje Goo-To-Go.Potegnite Sili Izstopna odprtina, da bi našli njihove Inter-GOO-mlečna Potnega lista ne pozabite, da shranite svoje Goo Padec v svoji Goo Stroka, ko ga ne igrajo z njimi!

Vsak Goo-da-Pojdite Je Presenečenje Kozmično Sporočilo Za Vas

V D. I. Y Goo-da-Pojdite Sluzi Dejavnost je enostavno, zabavno in čarobno!Samo dodajte Sluzi Kristali skodelico, dodamo vodo in mešamo.Nato dodamo Kozmično Oblak z vodo in pazi, da se je čudežno raste!Končno, top z Starshine želite videti sporočila, ki Goo vaš Padec je za vas!Boste dobili Shooting Star, Stella Sanje, Sončni Flare ali Kul Komet Goo-da-Pojdite sporočilo?Lahko obesite Goo-da-Pojdite na vašo šolo nahrbtnik ali zaslon skodelica z vašo Goo Spusti!

Spoznajte svojo Goo z njihove Inter-GOO-mlečna Potni list

Potegnite Sili Izstopna odprtina v vašem Goo Kapljice Goo Stroka, da bi našli njihove Inter-GOO-mlečna Potni list.To je napolnjena z kup zabavno deets o vašem Goo Padec, kot so rojstni dan, barva oči, višina in kaj planet oni iz!Prav tako boste našli dopisnica iz njihove matične planet in jih lahko posnamete, prijateljstvo, zastava s svojim Goo Spusti!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Starostni Razpon > 3 let
Material Lateks
Spol Dekleta
Številka Modela goo goo baby galaxy lols igrača meritos
Opozorilo no
Blagovna Znamka Disney
Postavka Vrsta lutke lol
Dimenzije Približno 20 cm
Poreklo CN(Izvora)
Tema Film & TV

Podobni izdelki