Bodysuit Jumpsuit Black Seksi Jumpsuit Dolgo Ženske Hlače 2020 Poletje Jumpsuit Odpri Nazaj Telesa Povoj Eleganten Nov Hit

€19.15

Na seznam želja

Ženska Oblačila

Opis izdelka


【O velikosti】

Proizvod velikost se meri ročno, prosim, primerjajte velikost skrbno, ko se odločite za nakup.Ker je vsaka oseba ima različne metode merjenja in različna orodja za merjenje, nekatere napake so normalne, ampak jamči, da bo napaka med 1-4 CM, prosimo, bodite prepričani, da nakup!

【O barvo】

Izdelek slike so posnete s profesionalnimi fotografi 100% v naravi, profesionalni oblikovalci pravilne barve izdelka slike glede na izdelek, vendar zaradi različnih shooting svetlobe, kota in kontrast zaslona, da bodo nekateri barva razlika!

【plačilo】

1. Sprejemamo vse načine plačila, ki jih podpira Ali Express. 2. Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate. 3. Tukaj je plačilo center za pomoč: help.www.fijet.si/categories_payment.html.

【debelo】

Na debelo, ponujamo znižane cene.Za ladijski promet, mi lahko pošlje blago neposredno do vaših strank, ne da bi zapustili kakršne koli informacije o vas.

【pošiljko】

1. Vsi predmeti, ki bodo poslane v roku 3 do 7 delovnih dni. 2. Transportni stroški ne vključujejo carine ali uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine. 3. Prosimo zagotovite, da je vaš naslov za dostavo in z njo povezane informacije so pravilne.V nasprotnem primeru paket bo treba zavrniti! 4. Tukaj lahko spremljate package: epacket: https://www.17track.net/en.www.fijet.si Standardne Dostave: //global.cainiao.com/

【čas dostave】

1. Izdelki so dobavljeni z www.fijet.si standard, epacket, Kitajska Post registriranih parceli, in prispejo v večini držav v 15 do 35 delovnih dni.Čas dostave je odvisen od cilja, počitnice ali drugih ugodnih dejavnikov, običajno lahko pridejo v običajni čas dostave. 2. Če je zaščita obdobju, ki prihaja, ampak blaga niste prejeli, prosimo, obrnite na nas.Če se strinjate, bomo lahko podaljša za varstvo obdobje, da se zagotovi varnost vaših sredstev.

【Vrne】

1. Bomo skrbno preverite predmetov, preden dostava. 2. Če kupec vrne blago v roku 15 dni po prejemu blaga, iz katerega koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo jih vrne kupcu.Vendar je kupec mora nositi vrnitev, ladijski promet pristojbina in zagotoviti, da se vrne element, ki ostaja v prvotno stanje, ki ne vpliva na sekundarni prodaje.Poslali vam bomo nov izdelek ali pa vračilo po prejemu vrnjenega artikla.

【Povratne informacije】

1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in dodajte 5 zvezdic. 2. Če imate kakršna koli vprašanja glede blaga ali storitev, se najprej obrnite na nas, bomo poskušali naši moči, da reši vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

【O proizvajalcu moč】

【Dostave proces】

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Dekoracijo Čipke
Fit Tip Svoboden
Postavka Vrsta Jumpsuits & Igralne Obleke
Dolžina Ankle-Length Pants
Poreklo CN(Izvora)
Starost Starosti 18-35 Let
Material Poliester
Vzorec Tipa Trdna
Slog OL odhaja
Spol ŽENSKE
Vrsta Tkanine Šifon
Vrsta Jumpsuits

Podobni izdelki