VIZIJA Kvadratnih Pilotni sončna Očala Moških Vožnje 2016 Moški Luksuzne blagovne Znamke sončna Očala Za Moške Kovin, Oblikovalec je Kul Odtenki OGLEDALO retro

€6.66

Na seznam želja

Moška Očala

Opis izdelka


PAYMANT:

1. Cena iz te postavke je določena, lahko sklepate, da na spletu in konča plačilo neposredno.

· 2. Če obstaja kakršno koli vprašanje, prosimo, kontaktirajte nas na spletu ali pustite nam sporočilo preko kontaktnega Zdaj.Naš odgovor bi dosegli ste v 12 urah.

· 3. Lahko naredite plačilo za vaše naročilo s Kreditno Kartico, Denar Booker, Money Gram, Banka T/T, Western Union itd.

· 4. Boste plačali, da www.fijet.si po tem, ko ste prejeli blago, www.fijet.si bo javnost denar za nas.To je varno DEPOZITNI STORITEV

POŠILJKE:

· 1. Predmeti so le prihajajo ven po plačilu preverjeni.

· 2. Mi ladje predmetov preko DHL, UPS, FEDEX, TNT, Posebno Letalskih Storitev za izbrane države, smo ladjo preko Kitajske Post Zraka (CPA), EMS, da po vsem Svetu, razen APO/FPO.

· 3. Čas dostave je odvisen od cilja in objektivnimi dejavniki, ki lahko zasedejo več od naslednjih rednih čas poštnine.

· 4.Da bi zagotovili, da boste prejeli vaše naročilo z brez davka ob uvozu, smo lahko razglasijo z nižjo vrednost.

· 5. Ta Nižja Vrednost ne odraža skupno ceno, ki jo plača ali tržne vrednosti izdelkom in ne veljajo za države z različnih tarifnih predpisov.

· 6. Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupcev odgovornost.

· 7. Če ne morete slediti s svetuje, prvotno sledenje# v 4 dneh, se lahko spremenijo ali pisno narobe z napako, vljudno prosim, da nas kontaktirate za preverjanje naprej.

· 8. Podpiramo padec ladijskega prometa za nekatere distributerji, ki jih na Kitajskem Post letalska znamka Registrirana, smo se morate prijaviti sodelovanje naročila.Izdelki so poslane iz Kitajske z Letalom, doseže večina držav, v roku 10 do 20 delovnih dni.Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, to lahko traja do 20 delovnih dni.

Država

Čas Dostave

Delovnih Dni (ne vključuje počitnice)

5-7

8-11

12-14

15-19

20-22

>50

Delovnih Dni + Sobota + Nedelja

5-9

10-15

16-20

21-25

26-30

>60

Združene Države Amerike

Stopnja (postavka prispeli)

5 .1%

50.1%

29.6%

10.5%

4.7%

Vračilo kupnine

Združeno Kraljestvo

Stopnja (postavka prispeli)

Za 9,9%

63.2%

19.1%

3.4%

4.4%

Vračilo kupnine

Avstralija

Stopnja (postavka prispeli)

21.4%

50.0%

14.3%

7.2%

7.1%

Vračilo kupnine

Francija

Stopnja (postavka prispeli)

10.5%

28.6%

Ali 43,8%

10.1%

Za 7,0%

Vračilo kupnine

Nemčija

Stopnja (postavka prispeli)

11.1%

22.2%

30.3%

20.9%

Za 15,5%

Vračilo kupnine

Kanada

Stopnja (postavka prispeli)

0.0%

47.1%

Pokrivne dolžine 31,4%

Za 17,6%

3.9%

Vračilo kupnine

Španija

Stopnja (postavka prispeli)

3.5%

Za 25,0%

Za 47,9%

Za 12,9%

Za 10,7%

Vračilo kupnine

POVRATNE informacije: Kupca za zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj,ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo le, da ste 1minute,vendar to 1minute je zelo pomembno, pomembno za nas.Plase obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vsak problem.Hvala vam za vaše razumevanje!

GARANCIJA: 100% jamstvo, novih proizvodov in tudi stanje, ko je prihajajo ven.Če element je v okvari, ko boste prejeli, vam bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali bo kreditna zapisek ali ponuditi nadomestilo po okvarjen element je potrjena.Pls biti prepričani, da bi dobili zadovoljni končno rešitev.Če ste nezadovoljni z nakupom prosimo, da nas kontaktirate neposredno pred dvig spora ali pušča negativne povratne informacije.Prosimo, da se vrnete v roku 14 dni za zamenjavo ali vračilo kupnine.Ko bomo prejeli elemente nazaj v svoje prvotno stanje dobro, bomo zamenjave ali povračila, za vas.Kupec mora plačati za ladijski promet nazaj.Če element je v okvari po 3 mesecih, je lahko še vedno pošljete nazaj za izmenjavo.Veseli smo, da pošljete novo, ko bomo prejeli okvarjen izdelek.Ladijski promet pristojbina za tako pot, bi morala biti zagotovljena s strani kupca.Pls potrditi dostave takoj, ko prejme blago.Če ne prejema blaga, ko je blizu določen čas določi www.fijet.si, prosimo, vprašajte nas, če želite podaljšati čas dostave namesto odprtih sporov.Če lahko potrdi, dostavi hitro in pustite nas 5 ali 4 zvezdice povratne informacije, smo cenjeni.

POMEMBNI NASVETI:

Pogosta VPRAŠANJA:

· V:Kako lahko plačam za svoj nakup?

A: sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker;T/T;western union.

· V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A:Paket manj kot 2 Kg, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom, ki je brezplačno dostavo v 26 državah, kot sledi: zda, Združeno Kraljestvo; Avstralija; Brazilija; Kanada; Italija; Turčija; Španija; Malezija; Francija; Rusija; Švedska; Nova Zelandija; Norveška Švica; Japonskem, Tajskem; Irska; Izrael; Belgija; Poljska; Južna Koreja; Avstrija; Nemčija, Danska; Singapur.

Druge države in paket nad 2 Kg, ki imajo kupci privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

· V:ali Je katero koli Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.

· V:ali je ta izdelek prišel z drobno paket?

O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, hvala vam!

· Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Okvir Material Titana
Spol MOŠKI
Ime Oddelka Za odrasle
Leče Material Polaroid
Slog Kvadratni
Številka Modela JR6615 moda Poligon sončna Očala Masculino Lunette De Soleil Ditaes
Objektiv Širina 4.8 cm
Leče, Optični Atribut Ogledalo
Postavka Vrsta Očala
Objektiv Višina 4,2 cm
Očala Tip Sončna očala
Blagovna Znamka Samjune

Podobni izdelki