CLITON Odpirač za Vino Set KB1 601801D Električni Vina, Steklenica Odpirač Vakuumski Zamašek Decanter Prezračevalnik Set Za Kuhinjo, Bar Uporabo

€14.58

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


CLITON Odpirač za Vino Set KB1 601801D Električni Vina, Steklenica Odpirač Vakuumski Zamašek Decanter Prezračevalnik Set Za Kuhinjo, Bar Uporabo

Optimalno vino set kombinacija in izdelati darilo box design

Izbor 4 vino set kombinacije za potrebe odpiranje, pretakanje in shranjevanje vina na čas.Posebej izdelani izključno po meri darilo polje, odlično vzdušje, odlična tekstura, velikodušno darilo, dostojno in enostaven za uporabo za sebe!

Dolgo življenjsko dobo baterije ohranja odpiranje več deset steklenic

Inovativne izmenljive spodnji pokrov za enostavno čiščenje

Na odpirač za steklenice, je bil uporabljen večkrat, in občasno majhna količina tekočine je vzeta iz vina zamašek v električni steklenico odpiranje delo, ki kontaminira notranje stene steklenice odpirač, šolanja skrite tveganja za zdravje.V ta namen smo izdelali snemljiv spodnji pokrov naprave, ki lahko razstaviti spodnjem koncu pribor za steklenice odpirač za čiščenje, in to je priročno, da obrišite notranje stene PC lupini.

Ki veljajo za najbolj steklenico usta na trgu, ne prizadevajo, da spusti žlindre

Z nadgradnjo in izboljšanje plesni, je združljivost 35mm zelo velik zunanji premer steklenico usta, ki jih lahko brez težav ukvarjajo z odpiranjem različnih steklenice vina.

Hitro odpiranje steklenice v sekundah je onstran domišljije

Zmogljiv napajalni sistem, v kombinaciji z eksterno izboljšano strukturo in uporabo število patentirane tehnologije, so se močno izboljšali natančnost in gladkost od corkscrews' poravnavo z vinom zamaši, tako da bi resnično dosegli 6 sekund steklenico hitro odpiranje in hitra vino užitek.

Značilnosti

Gume za steklenico zamašek zaskoči za ni nered shranjevanje vina, enostavno postaviti steklenice vina na njihovi strani brez strahu uhajanja.

Za večkratno uporabo

Vstavite plute del v steklenico,potem vztrajati črpanje, dokler ne boste počutili tesen .Ne silijo zamaške nazaj v steklenico, to večkratno uporabo cork je brez razburjanja alternativa za vino.

Podrobnosti Izdelka

Lep, kompakten in praktično

Podrobnosti

Gumb V electroplated gumbi so lepo Telo Elegantno in okroglo telo z udoben oprijem Spodaj lupini Vizualizacija LED moda modra svetloba steklenico odpiranje Znanja Intimne in varno rezanje kositrne folije nož znanja

Paket Izdelkov

Velikost Izdelka

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Žiro Kuhinja Bar Odpirač
Značilnosti Reža
Lestvica 1
Blagovna Znamka VH
Poreklo CN(Izvora)
Max speed Električni Vina, Steklenica Odpirač
Članice Zbora Ready-to-Go
Nadzor Kanalov 2 Kanali
Številka Modela CLITON Odpirač za Vino Set KB1 601801D

Podobni izdelki