ZTTO 11-42T 10 Hitrost 10s Široko Razmerje MTB Gorsko Kolo Kolesa, Deli Kaseta Zobniki in Zadaj Obešalnik Razširitev Snop

€28.90

Na seznam želja

Dele Koles

Opis izdelka


ZTTO ZADNJI MENJALNIK RAZŠIRITEV

10S 42T KASETA

ZA ŠIROKO RAZMERJE KASETE

Material: Al 6061

Teža: 11.6 g

Proces:Polno CNC Narejen

Zaključek:Anodizirane Dokončaj ±

Opis

*Material za visoko nateznega jekla izdelani s tehnologijo dušenja-temperament, otrdelost, zaradi česar je bolj vzdržljiv in ima ekstremno visoka odpornost proti obrabi.

*Edinstvena oblika orodje zobnik izključno za gorsko kolo in omogoča boljšo izkušnjo za nadzor prehoda funkcija.

*Smo sprejeli valoviti načrta za zmanjšanje telesne teže do neke mere.

*Površine, ki jih tehnologijo chrome plating, zaradi česar je težko rje in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.In površina črna-srebrna ima lep videz in vam bo razkošen občutek.

Opozorilo

*Imamo referenčni opis za vas, prosimo, da preverite dejansko potrebujemo z vaše kolo, preden da ta izdelek.

*Zaradi vaše varnosti vas prosimo, bodite previdni s posebnimi orodji ko nameščate.Če ne morete namestiti tudi, prosimo, obiščite bližnji kolesarska trgovina za pomoč.

*Predlog: Če jo želite zamenjati z novo kaseto, ga je bolje, da namestite ustrezne verige ob istem času, sicer se premika sistema lahko povzroči precejšen hrup in napake pri delu.

Ta naprava bo shranite svoj stari drivetrain!!!

Z več in več ljudi, ki uporabljajo nove modne široko-razmerje kasete, so se srečali s težavo, prejšnji shimano derailleurs ni bil zasnovan za te ogromne kasete.Tako da uporabite več b-vijak za implace prvotno Shimano b-vijak.Vendar je ta ogrožena premika predstave in zmanjša življenjsko dobo drivetrain.Ampak zdaj vam ni treba skrbeti, da je več, razvili smo ta novi malo napravo, da vam pomaga s tem.To malo stvar, ki je bila narejena iz Al6061 za precised CNC postopek in končal z anodiziranega barve.Lahka in lepa, z alu vijake.S to napravo lahko uporabite večji kaseta brez kakršne koli spremembe v vaš menjalnik, tako da ne bo vpliva na premik predstave in ne bo skrajšajo življenjsko dobo drivetrain.Uporabite ga lahko tudi na cestna kolesa, da jim je uporaba mtb kasete, kot tudi.

..Zaradi proizvodnje razloga, vam bomo poslali 2 različnih pajek z naključno, kakovost je enaka.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Pest Hitrost 10
Občutljivost 108 Zvoki
Orodje Zob 36 - 42T
Blagovna Znamka ZTTO
Vztrajnik Nastavljiv Prestavi Število 10-speed
Številka Modela ZTTO CSM10XL
Sestavine Pest
Material JEKLA

Podobni izdelki