Xiaomi Redmi AirDots 2 Brezžična tehnologija Bluetooth 5.0 slušalke-polnjenje primeru-španski različici (ladijski promet iz Španije)

€23.07

Na seznam želja

Slušalke & Slušalke

Opis izdelka


Premium funkcij po ugodni ceni

Slušalke zunanja oblika a majhen dotik zasnovan tako, da uvede gib sistem, ki vam bo omogočilo, da nadzor popolnoma različne funkcije: 1 tapnite, če želite prekiniti predvajanje, 2 če želite aktivirati Google Pomočnik, 1 do unhang, ko prejmete klic, in dolgo pritisnite, če želite končati klic.Vse te vključene funkcije, ki omogočajo večjo avtonomijo in enostavnost uporabe.

Primeru magnetni polnjenje

Airdots se prodajajo naprej za njihove magnetne polnjenje primeru.V tem primeru je približno 6 cm dolg in 4 cm širok, pri čemer je debelina te 2,5 cm.Zadeva mora biti naložen z microUSB priključkom in omogoča slušalke je mogoče ponovno napolniti do 3 krat 100%.Glede na velikost primeru lahko vzamete s seboj, kadar želite, in napolnite slušalke, kjerkoli in kadarkoli, pazite, da boste nikoli ne zmanjka baterije na njej.

Minimalističen design in funkcionalne

Xiaomi je novega Airdots so bili oblikovani, da izpolnjujejo 2 najpomembnejših vidikov v čas, da izberejo, slušalke, design in ergonomija.Na splošno, slušalke se uporabljajo za dolgo časa, tako da postane potrebno za te, da se udobno in ne povzroči utrujenost.Airdots se popolnoma prilegajo obliki vašega ušesa in omogočajo, da jih nosijo brez zavedali, da ure in ure.

Povezovanje En Korak

Ko Airdots so bile seznanjene prvič, je auricualres brezžično so En Korak Tehnologija, ki omogoča ti, da samodejno vklopi in se povežete s SmartPhone samostojno, ko so odstranili iz ohišja.

Kako se par slušalke

1. Slušalke odstraniti iz ohišja. 2. Podpira thumbs na obeh (ob istem času) in jih pustimo, pritisnjena, dokler se ne prikaže rdeča lučka, ki označuje, ki jih " sem izklopljen. 3. Nato tapnite dve slušalke, ob istem času in pusti prsti na, medtem ko LED luči, da več utripa med belo in rdeče; ko se je enkrat zgodilo, da pritisnete brez odstranjevanje prsti, dokler je drugi utripa iste vrste.V celoti je ta proces traja približno 15-30 sekund, in med postopkom boste videli, da so izklopite in vklopite večkrat. 4. Jih dal nazaj v ohišje.

Ponastavitev slušalke

1. Slušalke odstraniti iz ohišja. 2. Podpora palcema na obeh (morate postaviti na vrhu zunanji površini slušalke, če LED-lučka ne) in jih pustimo, stisnjene, kot je ta, dokler LED luči dveh bo več utripa med rdečo in belo.To bo trajalo nekaj sekund. 3. Zdaj so obnovljena.Jih dal nazaj v ohišje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka Xiaomi
Tip Vtiča Vrstica Vrsta
Nadzor Glasnosti Da,
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Nepremočljiva No
Slog Izhod za slušalke
Sporočilo Brezžično omrežje
Poreklo AU(Izvora)
Z Mikrofonom Da,
Brezžično Da,
Funkcija Hi-Fi Slušalke
Občutljivost 98dBdB
Vokalizmu Načelo Hibridna tehnologija
Številka Modela Xiaomi Brezžične Bluetooth Slušalke Mini
Nadzor Gumb Da,
Priključki NOBEN

Podobni izdelki