IWISS SN-06 7 palčni Mini Evropske Robljenjem Klešče za 0,5-6MM2 Za OT/UT Priključki Električni Priključki Objemka multi Roke Orodja

€14.86

Na seznam želja

Ročna Orodja

Opis izdelka


Zmogljivost ( 0.5-6mm2) DELA-VARČEVANJE z energijo,UDOBNE,TRPEŽNE: ergonomsko oblikovana za terminal robljenjem, dela shranjevanje 50%, udoben oprijem,trajno, trdno in enostaven za uporabo Ratchet vrsta tlaka skladu objemka komponente so narejeni iz posebne ogljikovega jekla, ročaj material PP+TPR

Dostava:

1.Zagotavljamo vam, da pošlje blago v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških. 2.Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,ePacket,www.fijet.si Standardna Dostava ,po vaši izbiri pri dajanju naročil . 3.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo. 4.Nismo odgovorni za zamude causedby carinskih Uvoznih dajatev,davkov ali drugih customscharges. 5.Če potrebujete več hitro dostavo, se obrnite na nas za uporabo EMS, DHL, TNT, ekt in plačati dodaten tovorni stroškov. 6.Za ruske strankam, ne pozabite, da nam ponujajo svoje polno ime, ali je vaša parcela ne more biti pravilno dostavljena v vaš konec, in ne bomo nosijo izgubo.

Plačilo:

1) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 2) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 3)Smo samo ladjo po potrditvi naslova in prejemnikom, ki jih www.fijet.si.Preden ste plačali, vas prosimo, da preverite, ali je vaš naslov in prejemnikom v www.fijet.si .

Povratne informacije :

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če obstaja kakršen koli težav.Bomo poskušali naše najboljše, sloving to.Če Ste Zadovoljni Z Našim Izdelkom, Prosim, Pustite Polno zvezd in Dobre Povratne informacije Za nas.Vaše Povratne informacije bo spodbujal nas je, da je Bolje V Nadaljnje.Hvala!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Robljenjem obseg 0.5-6mm2
Plier Slog Evropske
Uporaba Robljenjem
Ročaj Slog Ravne
Vrsta Ravno Nos
Blagovna Znamka iwiss
Material Ogljikovo Jeklo
Teža 0.45kg
Dolžina 190mm
Značilnosti IZOLIRANA
Model SN-06
Poreklo Kitajska
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Primerna za Mala Priključki
Proizvodnja IWISS ORODJA
Številka Modela SN-06
Delo Za OT/UT/SNB/RNB
Ime Izdelka IWISS Robljenjem Plier

Podobni izdelki