Evropski LED Stropne Luči Letnik Okrogla Stropna Svetilka Asile Spalnica, Hodnik, Balkon, Kuhinjo, Stropne Luči

€30.96

Na seznam želja

Opis izdelka


Vintage Železa Stropne Luči Kovanega Železa Površine, Vgrajena Razsvetljava Spalnica Stekleni Strop Lučka 3/6/8pcs E27 stekla lampshade stalnica Parameter: Model :C-20173 Input voltage :AC90-260V Lučka Material: Kovina + Steklo Velikost: Glej sliko Fotografije

Pošiljko 1. DOSTAVA po celem SVETU (Razen nekaterih državah in APO/FPO).Dostava metoda, je odvisno od vaši izbiri.

2. Elementi bodo poslani v 1-7 delovnih dneh po plačilu zbriše in potem vam številko za sledenje in spremljanje webiste.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. Vsi predmeti, opremljen z zaščitno Mehurček, da se zagotovi vaši izdelki prispejo v odličnem stanju.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Garancija in politika glede vračil Smo vedno uporabljajo sami bolje naših storitev za vse naše cenjene stranke.Sledi nekaj vprašanj naša Garancija in Politika glede vračil: 1. Ta postavka je VSE popolnoma NOV in v originalni tovarniško polje in pakiranje, vsi izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo. 2. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 3. Običajno nudimo 3 leta garancije za potrošnika, da naša LED luči.Če led luči so bile razdeljene v dve leti zaradi vprašanj, povezanih s kakovostjo, bomo popravilo brezplačno. (Razen predmetov, poškodovane ali zlorabljena po prejemu). 4. Pred vrnitvijo blaga, prosimo, imenik nam najprej, da bi razpravljali o vprašanjih, ki jih imajo.Medtem prosimo, povejte nam, kaj je napaka, za odpravo nepravilne uporabe. 90% časa smo sposobni rešiti problem s tem, tehnične podpore, ne da bi vam bilo za pošiljanje ničesar nazaj. 5. Če so nepopravljivo napake z napravami, lahko jih vrne nazaj k nam za popravilo ali zamenjavo v okviru naše dvanajst mesecev garancije. 6. Na splošno svetujemo vam, da se vrnete napako blaga tako, da jim pošljete po Pošti in EMS namesto prek kurirske službe, kot so DHL, UPS, FEDEX, in TNT.Običajno bo trajalo 7-15 dni, da se vrnete blago nam po Pošti ali EMS. 7. Vrnitev ladijski promet pristojbina se odgovorni iz kupec.

Povratne informacije Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije , tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!Davek Na Carinsko/Dajatve

Po Meri In Davki

To je kupec odgovoren za plačilo za svoje uvoznih davkov, po meri dolžnost, ko blago prispe na po meri namembni kraj.

Če tarife morajo biti plačani pred kupec prejme njihov vrstni red, plača kupec, prodajalec ne bo plačati davek na carinsko/dajatve, in prodajalec ne bo nadomestilo za davek na carinsko/dolžnost. * Če vas ne strinjam se je na predmete, prosim, ne kraj naročila.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Je Svetil Vključeni No
Izdelek LED stropne luči
Osvetlitev Prostora 5-10square metrov
Svetleče barve Toplo bela ali Hladna Bela
Napetost 85-265V
Številka Modela LED stropne luči
Je Pametno Napravo No
Preklop Vrsta Gumb za vklop
Slog Evropa
Napajanje ac
Tehnika Naslikal
Postavka retro stropna svetilka
Je Zatemniti No
Osnovna Vrsta NOBEN
Število svetlobnih virov 1
Vir Svetlobe led
Certificiranje CCC
Značilnosti Stropna Svetilka
Namestite Slog Površinsko nameščena
Material kovina in steklo
Vir Napajanja AC
Blagovna Znamka DMAIKAOTIN
Uporaba Dnevni Svetlobi
Garancija 2 Leto
Zaključek NOBEN
Postavka Vrsta Stropne Luči
Telo Material Železo

Podobni izdelki