30 mm/40 mm Naravnih 7 Chakra Kamen Zdravljenja Kristalno Gemstone Za Dom, Okras, Darila, Dekorativni Žogo Vedeževanje Področju

€10.18

Na seznam želja

Okraski

Opis izdelka


Značilnosti:

* Naravne Crystal Gemstone Žogo: Sfere pošlji energije v vseh smereh.Pomagajo, da omogoča nemoteno komunikacijo v skupini nastavitve.Manjše kroglice so odlične za gospodarstvo meditacijo, medtem ko velika podjetja se lahko postavi pred vas.Kristalno kroglice so priljubljena za scrying in vizualno meditacijo, ki vam omogoča pogled v preteklost, sedanjost in prihodnost.

* Metafizične Uporabo: 7 Čakre so energetski centri v našem telesu, v katerih energija teče skozi v ravnovesju s seboj.Neuravnovešeno energetsko polje lahko povzroči blokade v pretoku energije.Različne barve so povezani z vsako čakro.Ko sedem čaker v ravnovesju, življenje počuti dobro in vse je kot mora biti.Ta majhen uvod v sedmih čaker je samo začetek, da to potovanje.

* Odlično Darilo za Vsako Priložnost: Ta slog čakro okras je primeren za sodelovanje, maturantski ples, na Božični Dan, Pogodbenica, in vseh drugih priložnostih.Kot nalašč za moške, ženske teen čakro, zbiralci, kot je značilno za dekoracijo.To je tudi dobra možnost, da se pošlje kot pomemben darila.

Specifikacija:

Ime: Naravna kristalno kroglo okraski

Material: Kristalno

Elementi: naravna preprostost

Premer: 40 mm/30 mm

Barva: kot kažejo

Pakiranje Vključeni:

1 * Naravne Crystal Ball Okraski

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 1-3cm (za 0,4-1.18") razlika zaradi ročnega merjenja in rahlo spremembo barve zaradi različnih nastavitev zaslona.

2. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Crystal
Blagovna Znamka Dreamburgh
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki