Premium Pro Vrt Plevela Ovira Krajine Trpežne Tkanine & Težka Vrtnarjenje Mat 3.3 ft x 6.6/9.8/16.4/33ft I88

€3.45

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Premium Pro Vrt Plevela Ovira Krajine Trpežne Tkanine & Težka Vrtnarjenje Mat 3.3 ft x 6.6/9.8/16.4/33ft I88

Značilnosti:

1.Odkrijte Profesionalne Vrtnarske Rešitev: plevela ovira ultimate pro plevela ovira krajine tkanine je tukaj, da bo vaše življenje lažje in 100% brez težav.Zasnovan tako, da zagotavljajo neprimerljivo weed control, ta premija plevela ovira tkanina, ki bodo izboljšali svojo produktivnost in učinkovitost!

2.Velikost Različice: lahko shoose plevela ovire, različnih velikosti, od 3.3 m x za 6,6 ft do 3 m x 33ft.

3.Super-Enostavna Namestitev & Set-Up: Vam ni treba biti strokovnjak ali pokličite v dragih strokovnjakov, da, da nastavite premium plevela ovira plevela blokiranje tkanine, saj je dovolj svetlobe, tako da lahko nosite in prerežite, in tudi dovolj težka čuvati vaš vrt.

4.Vaš Tal Je Vrednost & Vemo, da Je: Naš ekskluzivni vrt obvladovanje plevela mat je zasnovan tako, da naj zraka in vode skozi, tako ohranjanju vaše tal, vlage in ohranja svojo vrednost.Plevela ovira, preprosta in enostavna, vrtnarjenje rešitev gre, da plevel stran brez blokiranja zraka ali vode.

5.Plevela Ovira Tkanine Narejene, da Trajajo: Je težka, trpežna in vzdržljiva zasnova plevela ovira pro krajine plevela ovira vam bo z premije plevela zaščito za zelo dolgo časa.Pomaga zmanjšati kemikalije, tako da lahko naredite vaše strani za okolje preveč!

1 X Plevela Ovira

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki