ASUS P8H61 PLUS originalne matične plošče za LGA 1155 DDR3 tabel za I3 I5, I7 CPU USB2.0 H61 Desktop motherboard

€34.51

Na seznam želja

Opis izdelka


začetek

konec Brezplačna dostava originalne matične plošče P8H61 PLUS LGA 1155 DDR3 tabel za I3 I5, I7 CPU USB2.0 H61 Desktop motherboard

To matične plošče se uporabljajo , približno 90% novih , 100% preizkušen, da deluje tudi pred odpremo, in morda brez CMOS baterije za letalski prevoz.

Kupec Nasveti ( 1)obljubljamo, da so vsi izdelki so testirani pred dostava! (2) Naš način dostave je dostava po pošti način, prišli čas je 15-60days,nekateri daleč države potrebujejo več kot 60days , Prodajalec ne odgovarja za dostavo časa, je, ki jih prevoznik, razen v času Praznikov, in se lahko razlikujejo glede na paket in cilj.Če dostave v zamudo, ali elemente, ki so poškodovan v tranzitu, prosim email nas. (3) Če proizvodi ne deluje, ko jo prejeli , pa bi bilo več razloga.(prosimo, povejte nam, v času, ki ga e-pošto z vašo preizkušen slike ali sporočilo online,celo video ), Preden namestite, morate poskrbite, drugi, deli, iz računalnika 100% dela, drugače bo to povzročilo moj izdelek ne deluje.Včasih bo tudi škodo moji izdelki.če ni naša odgovornost,ne bomo Sprejeli Donose . (4) proizvode, enostaven za škodo med transportom, zato vas prosimo, odprite in preverite polje in izdelka, ko boste dobili blaga, če polje je uničena, da različne oblike, prosimo, da posnamete fotografijo, in dokazilo za poškodovane polje, nato pa vpraša poštar potrditi situacijo.Na ta način, ko ste mi daj dokaze, smo lahko prosite za ladjar nadomestilo nas.To je zelo pomembno in bo ščitila naše dobiček.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Paket No
Blagovna Znamka Asus
Številka Modela P8H61 PLUS
Proizvajalec Čipov INTEL
Nabor vezij Intel H61
Vrsta Spomina DDR3
Uporaba Namizje
Tip CPU INTEL
Vrsta Vtičnice LGA 1155
Form Factor ATX
Trdi Disk Vmesnik SATA II
S CPE No
Vrata Ethernet
Postavka Stanje uporabljajo

Podobni izdelki