Stackable Vino Rack Vino Stojala Za Steklenice, Omare Stojala Nosilci Prostora Za Shranjevanje Pivo Shranjevanje Nosilec Imetniki Steklenico Vina DisplayCabinet

€4.15

Na seznam želja

Opis izdelka


Bullet Točk:

1、kakovostno Strukturo: vino stojalo je izdelano iz trpežne BPA in ne-klor anti-spusti plastike, ki je zelo močan anti-padec uspešnosti in je primerna za vsakodnevno uporabo.Enostaven za čiščenje in nego, samo obrišite z blagim milom in vodo.

2、Enostavno Identifikacijo: shranjevanje rack je pregleden, kar je primerno za ugotavljanje pijač informacij in lahko traja pijača bolj natančno.Odprtje načrta za shranjevanje stojalo omogoča priročno mesto steklenico vodoravno in vzemite steklenico neposredno.

3、Zmogljiva Funkcija: vino stojalo se lahko uporablja na pultu ali v hladilniku, to je primerno za hlajenje pijače in pridobitev ledeni pijača hitreje.Primerna pa je tudi za rešetkami ali vinskih kleti.

4、Stackable Design: vino stojalo velikost je (za 7,9 cm x 4.7 cm x 4.1 cm), ki omogočajo shranjevanje pijače različnih velikosti.Postavite stekleničko v skladiščne posode in kup za shranjevanje posode navpično, da tvorijo velike stoji stojalo za shranjevanje.

5、Prihranek Prostora: Zlaganje shranjevanje stojala vam lahko pomaga povečati rabo prostora.Konec nered omare, omare ali hladilniki, in poskrbi, namenskega prostora za vaše najljubše pijače, in prihranite prostor.

Specifikacije

Barva: prozoren

Material: BPA in ne-klor anti-spusti plastike

Velikost: o za 7,9 cm x 4.7 cm x 4.1 cm (dolžina x širina x višina)

Seznam Vsebine:

1 x Stojalo za Shranjevanje

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka PROKTH
Material BPA in ne-klor anti-spusti plastike
Ime vino stojalo stojalo
Velikost about 7.9 inches x 4.7 inches x 4.1 inches
barve Pregledno
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki