42/48/128 Led Sončno Svetlobo Na Prostem Jamboru Lahka Nepremočljiva Jamboru Sončne Svetilke Vrt Sončne Svetlobe Dežnik Downlight

€20.43

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Paket Je Vključeno:

1x sončne svetlobe jamboru

1 x kavelj

1 x posnetek

Značilnosti:

128 SUPER SVETLA LED ZASTAVO POLE SVETLOBE: --- Ta zastava sončne svetlobe zgrajena v 2200mAh baterija za ponovno polnjenje z super-svetlo energetsko učinkovite žarnice.Po polni sončni dan polnjenje, deluje lahko tudi do 10 ur na noč.

12 NADGRAJENO na SONČNE celice in AUTO ON/OFF: --- Nadgrajeno na sončne celice, 100000 ur super dolga življenjska doba, zbiranje in pretvarjanje sončne energije.Samodejno se vklopi v noč in se izklopi, ko dnevna svetloba vrne, prosimo, potisnite stikalo NA pred montažo.Obraz navzdol ali v temi, je vključena, če sveti.Če ne, enkrat pritisnite tipko, da jo vključite.

DVE RAZSVETLJAVO NAČINI: --- To zastavo pole sončne svetlobe ima dve razsvetljavo načinov, eden je prihranek energije modela, ne glede na deževne dni, oblačni dnevi ali pozimi, se ta zastava sončne svetlobe lahko tudi sveti svoje zastave vso noč.Drugo je super svetla osvetlitev, je primerna za sončen dan.

ENOSTAVNA NAMESTITEV: - - - - Več je treba vedeti, preden purhcase: 1. Vrh Žogo,Zastave & Tečaja, Ki Niso Vključeni. 2.Sončne zastavo pole svetlobe za uporabo v tleh poljaki 15 do 20 metrov, paše za zastavnih drogov v 0.5-0,63 leta luknjo, jamboru ornament gred je vsaj za 1,9 leta.to je enostaven za namestitev brez posebnega orodja, ki so potrebna.Prosimo poskrbite, da bo naša luč lahko primerna za vaše jamboru za branje očala.Lahko se uporablja tudi za kampiranje, ceste, dvorišča, Noč trgu in tako naprej, ker to lahko visijo povsod.

Specifikacije:

Sončne celice: 6V/3.6 W polysilicon

Čas osvetlitve: 8-10h

Vir svetlobe: 128 LED čip kroglice

Vrsta baterije: 3,7 V / 18650 litijeva baterija 2200mah

Izdelek, material: PVC + ABS inženirske plastike

Embalaža: 23.7x5x24cm kraft papir, kraft papir embalaža

Teža izdelka: 540g

Barva: bela svetloba

Opomba:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje.Hvala!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Sončne Celice 6V/3.6 W polysilicon
Vrsta Baterije 3,7 V / 18650 litijeva baterija 2200mah
Je Zatemniti No
Certificiranje FCC
Uporaba V sili
Vir Svetlobe 42/48/128 LED čip kroglice
Blagovna Znamka Smuxi
Poreklo CN(Izvora)
Napetost 3.7V
Sončne Celice Tipa Litijeva Baterija
Telo Material ABS
Je Svetil Vključeni Da,
Čas Osvetlitve 8-10h
Raven Zaščite IP55

Podobni izdelki