V Celoti Ročno Zloži Jekla Rdeče Japonski Tanto Polno Tang Samuraji Meč Oster Nož Bogato Okrašen Kovinski Doma Dekoracijo

€105.13

Na seznam želja

Okraski

Opis izdelka


Skupna dolžina : 41 cm/16.1 palčni Rezilo material : Zložiti jekla rezilo

Rezilo dolžina : 32 cm/12.6 palčni Tsuba : Zlitine tsuba

Ročaj dolžina : 10 cm/3.9 palčni Habaki : Medenina

Rezilo širina : 3.1 cm/1.2 palčni Seppa: Medenina

Rezilo debelina : 0.7 cm/0.3 palčni Menuki : Zlitine

Tang : Polno tang Fuchi& Kashira : Zlitine

Kri utora : Enotni bo-hi Ito : Sintetičnih svile

Ostrina : Oster Sageo : Sintetičnih svile

Rayskin : Pristen rayskin Saya : Visoka kakovost Ha rdwood

REZILO: rezilo za ta meč je ročno kovana in polirani z 12 postopki.jekla uporabljamo ni normalno jekla s tovornjakov in avtomobilov ali drugih življenja elektrika, jekla uporabite za rezilo vsebina še veliko več ogljika in čistosti, ne more biti primerljiva.

To je zložen jekleno rezilo, ki je bil zložen 11 krat, 2048 plasti .Najbolj znan del proizvodnega procesa je, zgibanje jekla, kjer meči so narejene tako, da večkrat ogrevanje, kovanje in zložljivi kovinski.Da je nadzor, ki ogljikovega jekla v ustreznem območju.V tem zložljiva obdobju veliko nečistoč bo odvzeta.na primer P(fosfor) in Fe(Ferrum) in C(ogljika) in Fe, ki bo bolj enotno, jekla, ki bo prišel, bo Bottom-up contstruction, žilavost bo bolje ob istem času.

TSUKA: V Tsuka (ročaj) je izdelan iz trdega lesa (širše na 2 koncih in tanjši sredi ročaj), tesno zavit nad pristno Samegawa (Ray kože) z svile Ito.V Fuchi (rokav) in Kashira (buttcap) so izdelani iz Zlitine.V Tang, meč je zavarovano z dvema Mekugi (špirit).Dve Menuki (okraski), so na vsaki strani Tsuka.

TSUBA: v tsuba se uporablja za zaščito vaše roke od drsna na rezilo med sunki.

HABAKI(rezilo ovratnik): je en kos medenina gradnje.glavna točka habaki je, da saya tesen na rezilo,zato je normalno, če ni nič na.

SEPPAS(razmikalnik): Dve Seppas varno Tsuba (če tsuba je, da ne tako tesen, po dolgo časa,lahko razstavite meč in se bolj seppas tam).

SAYA: sayo (tulec), meč je narejena iz trdega lesa,vezanih z Sageo medenina Kurigaga (gumb) je scabbard.

*Opomba: 1 do 2 cm odklon bo obstajal, saj so vsi meči so ročno izdelani.Vljudno prosim razumeli.

*Paket vključuje:

1.sestavljeni meč z saya (ampak meč stati ni vključena)

2.meč bag (barva je poslal naključno,brezplačno kot darilo,brez garancije donosa ali zamenjavo)

Lahko oblikujete svoj meč tu.Samo prosim, pustite nas seznanili o svetilkah, zahteve in pripravimo meči, glede na vaše potrebe.

Če nekaj dodatnih pristojbino je treba napolniti, prosim, ne bi plačilo prvič, ko ga odredi.Mi bo spremenila cena za vas in potem so potrebne za izvedbo plačila.

Brezplačno Tsuba za Izbiro

Brezplačno Ito za Izbiro

Bomo obdržati ito in sagoe iste barve.

Prosimo, upoštevajte, ki nas je za ito in ki je za sageo, ko bo v redu, če jo želite spremeniti, nato pa v različnih barvah.

Brezplačno Rayskin za Izbiro

Brezplačno Saya za Izbiro

Samo Depozitni je acceptale

Vljudno prosim porabili nekaj minut, da se registrirate, če nimate Depozitni račun.

Kot tretji način plačila, Depozitni bodo zaščitili naju oba.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Vam bomo odgovorili takoj, ko bomo videli, vaše sporočilo.

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

a) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

b) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Paket, ki bodo poslali v 1-2 dneh, ko plačilo izbrisani.Tam bo nekaj zamude, za pošiljanje po meri meči, prosimo, da to razumejo.

Smo le ladja na potrdil naslov, ki ga www.fijet.si.Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov v www.fijet.si tekme naslov, ki nam jih želite ladje.

Kupci " Informacije-trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Vendar, včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo ladja ob vikendih, ali državni prazniki.

Longquan je originalni kraj dragocena meči in celadon (ware).To je znan doma in v tujini za proizvodnjo Longquan meči.Na osnovi 2600 let'traditional meč kulturo Longquan, naše podjetje je podedoval in se razvijajo prednikov meč-kovanje obrti, absorbira zasluge, sodelavcev, in izbrati najboljši material za vzpostavitev meči za več kot 20 delovnih postopkov, kot so kovanje, shoveling, arhiviranje, graviranje, kaljenje, poliranje, itd.Znana je za razlikovanje značilnosti "vztrajni in oster, nekaj trdote z mehkobo, ki ogrožajo sijoče rezilo, lepe vzorce in pribor (fitingi)"

Hvala za visoka pričakovanja in podpora naše stranke.Mi ne bo nikoli razočaral meč-ljubimec in naše stranke.Medtem, prizadevamo si, da bi vsak meč, ki se odlično z obnovljenim prizadevanjem, zaradi česar popolnosti bolj kot nalašč, in izpolnjujejo vse stranke'satisfactions.

Morate biti starejši od 18 let za nakup meči.

Upamo, da boste lahko obrnete na nas prvi in nam dajejo priložnost za reševanje problemov, če obstaja kakršen koli problem s točko ste prejeli.

Prosimo, pošljite nam s petimi zvezdicami povratne informacije in pozitivne komentarje sliki in dodamo nekaj slik vaš kažejo v komentarjih, ne bo brezplačna darila za vas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Bo-hi Sam ve-hi
Model t301
Tema Šport
Sharp Ostrina
Tang Celotno tang
Blagovna Znamka Brandon Meči
Rezilo popestritve tehnika Galvanoplastika
Slog Folk Art
Rezilo Materiala Zložen jekla rezilo
Uporaba Kovinski Doma Dekoracijo
Regionalna Funkcija JAPONSKA
Rezilo Barve Rdeča Rezilo
Material Kovine
Meč Slog Tanto

Podobni izdelki