Moonflame 5 kos/veliko Žensk Oblačila 6 Candy Barve Seksi Čipke Bombaž Panites M L XL 89169

€5.66

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Velikost Grafikona

Prosimo, upoštevajte velikosti grafikon previdno pri izbiri.Ne izberite temelji na osebnih nošenje želje in navade.Prosimo upoštevajte, da to so ročne meritve.Prosimo, počakajte za majhne spremembe.

Prikaz Izdelka

Prikaži Podrobnosti

O Shiping

Normalno.vse naročilo bo poslano v 48 urah in številko za sledenje imajo sledenje podatkov.počitnice deley.Vse blago, ki so pakirani znotraj in zunaj, da se zagotovi, da ne bodo poškoduje med transportom.

O vprašanje

Sledenje spletni strani za kitajsko post air mail, kot je opisano spodaj: https://global.cainiao.com/ Moj nakup zaščito čas bo konec,kaj lahko storim?če vaš nakup zaščito čas izteka,prosim, pustite sporočilo.pomagali vam bomo, da ga razširi.

O kažejo,

Moonflame uradni Trgovina poudarkom na debelo spodnje perilo, tako da je cena za en kos je poceni, je priporočljivo, da kupite lahko več slogov za prodajo.Dobrodošli več strank za prodajo naših izdelkov.na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Velikost M.L.XL
Material Bombaž
Hlačke Tip Hlačnic
Dvig Tip nizko-Rise
Vzorec Tipa Trdna
Spolnost No
Spol ŽENSKE
Postavka Vrsta Hlačke
Številka Modela 89169
Poreklo CN(Izvora)
Sestava Materiala 95% Bombaž, 5% Spandex
Blagovna Znamka moonflame
Količina 5 kos v opp vrečko
Dekoracijo Lok
Nespodobno Sliko No

Podobni izdelki