1.54 Palčni Epaper Modul E-knjiga E-Ink EInk Zaslon SPI Podporo Global/Del Za Arduino STM raspberry pi ESP32

€10.36

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


wy-plugin-start

Vroče Blago

$2.82

$3.5

$Za 12,8

$7

$7.28

$1.2

$0.4

$8.88

wy-plugin-end razlikovanje med različnimi barvami: 1. Ločljivost: Black &White Black& White&Rdeče ločljivost je 200X200 Black &white&rumena ločljivost je 152X152 2. Osveži način: Black &white podpira globalno osveži / delno osveževanje Black& White&Rdeče Black &white&rumena podpira le globalno osveži

Lahko preverite informacije v forumu: Vmesniki: Delo načelo: Uvod

Ta izdelek je E-papir naprava sprejema sliko zaslona tehnologijo Microencapsulated Electrophoretic Zaslon, SR. Prvotni pristop, ki je ustvariti drobne kroglice, v katerih zaračuna barvni pigmenti, ki se zadrži v preglednih olje in bi premikate glede na elektronski brezplačno.E-papir zaslona vzorci, ki jih odražajo okoljske svetlobe, tako da je brez svetlobe ozadja zahteve.Pod soncem, E-papirja zaslon ima še vedno visoko prepoznavnost s širokim zornim kotom 180 stopinj.To je idealna izbira za E-branje.Komunikacijski protokol, ki SPI čas

Opomba: Drugačen od tradicionalnega SPI protokol, podatki line iz slave na master je skrit, saj je naprava ima samo prikazno zahteve.CS je suženj čip izberite, ko CS je nizka, čip je omogočeno.DC je podatkov/poveljevanja, kontrole pin, ko DC = 0, napišite ukaz, ko DC = 1, pisanje podatkov.SCLK je SPI komunikacije ura.SDIN je podatke line iz centralnega suženj v SPI komunikacije.

SPI komuniciranje je prenos podatkov timing, ki je v kombinaciji z CPHA in CPOL.CPOL določa nivo serijske sinhroni ura v stanju nedejavnosti.Ko CPOL = 0, ima Nizko stopnjo.Vendar, CPOL le malo vpliva na prenos.CPHA določa, ali se podatki, ki se zbirajo na prvi ura robu ali na drugem ure rob serijsko sinhroni ura; ko CPHL = 0, podatki se zbirajo na prvi ura rob.Obstajajo 4 SPI komunikacijskih načinov.SPI0 se pogosto uporablja, v kateri CPHL = 0, CPOL = 0.

Kot lahko vidite na sliki zgoraj, prenos podatkov se začne pri prvi, ki spadajo robu SCLK, in 8 bitov podatkov, ki se prenesejo v eno urni cikel.Tukaj, SPI0 je v uporabi, in podatkov, prenesenih bitov, MSB prvi.Kako uporabljati:

Delo z Raspberry Pi Nameščanje knjižnic zahteva

Če se želite povezati vaš E-knjiga zaslona Raspberry Pi, morate namestiti nekatere potrebne knjižnice, ali pa spodaj, lahko delujejo nepravilno.Za več informacij o tem, kako namestiti Raspberry Pi knjižnice, prosimo, obiščite spletno stran: .

Boste našli podrobna predstavitev o napravah knjižnice wiringPi, bcm2835 in python.Povezovanje strojne opreme

Tukaj je povezava med Raspberry Pi 3B in E-knjiga.e-Knjiga Raspberry Pi 3B 3.3 PROTI 3.3 V GND GND SDIN MOSI SCLK SCLK CS CE0 DC 25 PRVEM 17 ZASEDEN 24 Pričakovani rezultat Po ustrezni knjižnice nameščena, jo lahko kopirate na relativno programov v vaš Raspberry Pi in nato vnesite ustrezno datoteko.BCM2835: Izvršite ukaz: da, za kodno prevajanje kode in ustvari datoteko epd.Izvršite ukaz: sudo ./epd, program bodo izvajali.WringPi: Izvršite ukaz: da, za kodno prevajanje kode in ustvari datoteko epd.Izvršite ukaz: sudo ./epd, program bodo izvajali.Python: Izvršite ukaz: razvojne datoteke python main.py Na zaslonu se prikaže strune in oblik po celotnem zaslonu osveži.Na zaslonu se prikaže slike in čas po delni zaslon osveži.To dokazuje, delno osveževanje sposobnosti.Delo z Arduino Strojne opreme povezava

e-Knjiga UNO /NANO V3.0/ PRO MINI /MEGA2560 5.0 V 5V GND GND DIN D11 CLK D13 CS D10 DC D9 PRVI D8 ZASEDEN D7 Pričakovani rezultati Kopirajte datoteke iz imenika arduino/knjižnice demo package do dokumentov/arduino/knjižnice, kjer se lahko določi za Arduino IDE --> File --> Lastnosti --> Skicirko lokacijo.Kliknite gumb Upload za pripravo in prenos programa na vaš Arduino odbora.Na zaslonu se prikaže strune in oblik po celotnem zaslonu osveži.Na zaslonu se prikaže slike in čas po delni zaslon osveži.To dokazuje, delno osveževanje sposobnosti.Delo z STM32 razvoj odbor

Tukaj uporabljamo razvoj odbor STMF103C8T6. Demo je znanja o knjižnici HAL.Povezovanje strojne opreme

Tukaj je strojna oprema povezavo med razvojem odbor STMF103C8T6 in E-knjiga e-Knjigo STMF103C8T6 3.3 V 3V3 GND GND DIN PD7 CLK PD5 CS PB6 DC PC7 PRVI PA9 ZASEDEN PA8 Pričakovani rezultati Odprite Keil projekt (MDK-ROKA/epd-demo.uvprojx) Kliknite Graditi za pripravo projekta.Kliknite prenos, da Prenesete program za cilj krovu.Na zaslonu se prikaže strune in oblik po celotnem zaslonu osveži.Na zaslonu se prikaže slike in čas po delni zaslon osveži.To dokazuje, delno osveževanje sposobnosti.Dostava Seznam: 2018-06-12: Dodaj ESP32 rutine (hvala za Bennuhp za nam zagotavlja rutine) http://mh.nodebb.com/topic/40/mh-et-live-1-54-inches-e-paper/3 https://github.com/MHEtLive/MH-ET-LIVE-E-Papers načini Plačila

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljko

1.Naročila, bo poslana v roku 1-2 delovnih dni po plačilu preverjanje.

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4.Predmeti bodo označene kot "Darilo" v nizko vrednost.

Nazaj/Vračilo 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Fotoaparat Opremljen No
Čip 1.54 E-LNK
Blagovna Znamka MH-ET V ŽIVO
Združljivost Drugi
Številka Modela 1.54 e-knjiga
Članice Zbora Skoraj Pripravljen

Podobni izdelki